Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ČESTE POJAVE ODRONA

Kiša otežava saobraćaj

Autor: Tanjug | 24.06.2015 - 09:44:00h | Komentara: 0

Osetni pad temeperature i kiša sa grmljavinom uslovljavaju otežano obavljanje saobraćaja, a nestabilne vremenske prilike uzrokuju i česte pojave odrona, najviše u stenskim usecima i klisurama, Ibarskoj i Đerdapskoj magistrali.

AMSS

AMSS

 
Kako je saopštio jutros Auto moto savez Srbije (AMSS), na vozače se apeluje da zbog mokrih kolovoza održavaju veće odstojanje između vozila i da prilagode vožnju uslovima na putu.

Iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije" i Sektora za naplatu putarine podsećaju da su ubrzali rad na svim naplatanim stanicama, tako da i ukoliko bude povremeno jačeg saobraćaja, ne očekuju se duža zadržavanja. Vozači se podsećaju da pripreme tačan iznos za naplatu putarine.

Kiša

Oprezno u saobraćaju | Foto: Profimedia

 
Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta. AMSS u saradnji sa Upravom saobraćajne policije MUP-a Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila organizuje tradicionalnu akciju "Ispravno vozilo - bezbedno vozilo". Cilj akcije do 27. juna je da se zajednički podigne stepen bezbednosti u saobraćaju i smanji broj udesa koje izazivaju tehnički neispravna vozila. Sve bliže informacije i spisak servisa koji će obavljati kontrolu tehničke ispravnosti vozila moguće je pronaći na sajtu Auto moto saveza

Od danas do 27. juna i od 29. juna do 1. jula od 22 do 06.00 časova izvodiće se radovi na čišćenju i pranju naplatnih rampi "Mali Požarevac", "Bubanj potok 1", "Bubanj potok 2" i na mostu "Gazela", u oba smera autoputa Beograd - Niš i Niš - Beograd.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP