Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ULOVILI SMO JE

Ko je voditeljka koja je
premijeru pokazala međunožje (FOTO+VIDEO)

Autor: Ekipa | 30.01.2013 - 23:00:00h | Komentara: 16

Devojka koje je tokom lažnog intervjua postidela premijera Ivicu Dačića i naterala ga na preznojavanje je Branka Knežević, fotomodel i Plejbojeva zečica.

Nemoguća misija sa Dačićem

Nemoguća misija za Dačića / Brankino međunožje

Iako se već fotografisala obnažena Kneževićeva je tek sada u žiži interesovanja zbog toga što se, oponašajući fatalnu plavušu iz filma “Niske strasti” na snimanju skrivene kamere “Nemoguća misija”, potrudila da premijer primeti da ona ne nosi donji veš.

Ipak, sam Dačić je dao saglasnost da snimak bude emitovan. Posle svakog snimanja "Nemoguće misije" žrtve skrivene kamere potpisuju pisanu saglasnost za emitovanje.
Branka Knežević (1981.) je iz Bačke Palanke, ali u Novom Sadu živi i radi kao manekenka i foto-model. Visoka je 178 cm, ima 57 kg, u horoskopu je rak /škorpija. Učestvovala je na mnogim izborima na kojima se ocenjivala lepota, a poslednja titula koju je osvojila je Miss kraljica Srbije i Crne Gore 2005.
Ambicije su joj da postane top-model sa međunarodnom reputacijom. U tom slučaju verovatno će joj se ostvariti i želja – put oko sveta. Oblači se sportski i elegantno, modni kreator čije modele posebno ceni je Dona Karan, a boje koje voli su smeđa i bela. Parfemi koje trenutno koristi su Versace Crystal i 212 Sexy. Kada bi se odlučivala za kućnog ljubimca to bi bio tigar.
Preporučuje knjige koje napisala Mir-Jam i sve filmove u kojima glumi Bred Pit. Slobodno vreme koristi za odlazak u teretanu, a kada ga ima više posvećuje ga putovanjima. Brankin životni moto je da u životu nema malih stvari. Uspeh za nju je karijera koja donosi novac. O muškarcima za sada misli sve najlepše, ali za u buduće ne može ništa da kaže.
Muškarac iz snova mora da bude perfektan i odan njenoj ljubavi prema njemu. Prijatelji bi je opisali kao šarmantnu, ponekad snažnu kao tigar, a po nekad osećajnu kao malo lane. A ona za sebe kaže da je veoma komunikativna, realna, iskrena i mnogo osećajna. Ne voli nepravdu i neiskrenost.
Ovo joj nije prvo angažovanje u skrivenim kamerama, a žrtve su joj bile pevačica Vesna Vukelić Vendi, pevač Nemanja Stefanović i glumac Andrija Kovač.

Pogledajte Brankin editorijal za netauto.rs

VIDEO> Branka Knežević na snimanju editorijala za Studio Shobot

Britanski tebloidi o Dačićevom učestvovanju u "Nemogućoj misiji"

Vest da je Brankino međunožje video premijer Srbije Ivica Dačić brzo je obišla ceo svet. Danas su čak i čuveni britanski tabloidi "The Sun" i "Daily Mail" preneli ovu vest

The Sun

"The Sun" o Dačiću i Branki | Foto: Screenshot sa sajta

Daily Mail o Dačiću

"Daily Mail" o Dačiću i Branki| Foto: Screenshot sa sajta

Poslednji komentari
  • vilogopski Vreme: 30.01.2013 18:54h

    E, moji jadni srbi! Šta još neće smisliti pogana ljdaka misao a da je mi ne ostvarimo. Nije braćo sve dozvoljeno. Zato nam se sve ovo i dešava što nam se dešava. Sami sebi će mo doći glave. Straha nemamo a obraza još manje! Mesto žene da rađaju one sram i stid javno iznose za bedni i prljavi novac. Kako vaspitate ovu decu što sazrevaju u ovako zagađenom moralnom okruženju?!

  • albanac Vreme: 30.01.2013 20:04h

    stvarno je lepa pa sta vam je ljudi sto se bunite pa po i njegovog drug hashim taci bi pogledao

  • avl Vreme: 30.01.2013 20:20h

    Uh sto cita teske knjige, bas se vidi da je obrazovana.

  • SASKA Vreme: 30.01.2013 21:38h

    BIZARNO JA BLAGA REC, STA RECI A NE ZAPLAKATI

  • sasa stankovic Vreme: 30.01.2013 22:31h

    Neprimereno, degutantno i nekulturno. Mogu da shvatim igranje sa estradnim pulenima, ali dovesti u neugodnu situaciju premijera jedne države, to je prevršilo sve mere dobrog ukusa. Mnogo je toga sebi dozvoljavao "Pink" krijući se iza veza koje je Mitrović stekao tokom svoje vladavine. Ne branim Dačića, to je on sam u stanju, ali ovakav geg je suviše degutantan za moje pojmove !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP