Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ZA GORANA CVETANOVIĆA PROPISI NE VAŽE

Kolima među pešake!

Autor: Damira Ramadani | 06.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 22

Kad vođa leskovačkih naprednjaka, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović krene u sedište stranke, za njega saobraćajni propisi prosto i jednostavno - ne važe! Vozač ovog gradonačelnika se tako bez ikakvih problema parkira nasred trotoara, terajući pešake da ga zaobilaze - kolovozom! A sve to po sistemu „može mi se“!

Lokalpatriotske tablice na službenoj „hondi“

Lokalpatriotske tablice na službenoj „hondi“

Na fotografijama se, dakle, jasno vidi dokle ide bahatost Cvetanovićevog vozača. Stao čovek na trotoar, pa čak dao i primer ostalima koji su takođe rešili da se parkiraju gde ne treba. Kad može prvi čovek grada, mogu i oni! Ako je neka uteha, bar je lokalpatriota i ne troši pare na vozača.

 
Registracija službene „honde“ pokazuje koliko je privržen svom gradu, pa ima oznaku - LE 016 LE. Stvarno „lele“! E da je gradonačelnik bar samo jednom prekršio propise, nego je posle mrtav-ladan stao ispred sedišta SNS-a! Ma, samo što ga vozač kolima nije uvezao u zgradu. Baš njega briga što majke s bebama u kolicima moraju da ga zaobilaze putem, važno da se čovek ne umara pešačeći. Nažalost, objašnjenjen od njega nismo juče uspeli da dobijemo, jer se nije javljao na poznati broj telefona.

Ovo, naravno, nije prvi put da je gradonačelnik Leskovca dospeo u žižu javnosti zbog bahaćenja. Pre mesec dana je, naime, u velikom stilu proslavio i svoj rođendan, a za tu priliku je u Leskovcu organizovano slavlje dostojno Holivuda sa oko 400 zvanica. Svirao je gudački orkestar, a pevale su folk zvezde Milica Pavlović i Stevan Anđelković. Taman na vreme za sečenje torte, koja je bila u bojama SNS-a, u salu su ušli trubači, a iznad diskoteke se prolomio vatromet...

Ipak mu nisu dali da kolima uđe u zgradu: Na trotoaru ispred SNS-a

Ipak mu nisu dali da kolima uđe u zgradu: Na trotoaru ispred SNS-a

Usta moja hvalite me

Na zvaničnom sajtu grada Leskovca, dr Gorana Cetanovića opisuju kao rođenog lidera, neiscrpne energije, koga je teško pratiti, ali je pravo zadovoljstvo raditi sa njim i učiti od njega! Cvetanović je i ranije zbog svoje biografije bio hit na društvenim mrežama, na kojima i dalje kruži video, u kom detaljno navodi šta je sve radio - studirao na Kembridžu, Oksfordu, bavio se proizvodnjom roštilj mesa, prvi uspeo da Grke dovede u Srbiju, prodavao grožđe (“grozd i do dva kilograma”)...

Poslednji komentari
  • misko Vreme: 06.04.2015 07:53h

    Registarski broj je -le 016 le, verujem da je licno cika Mesko trazio da bude bas taj broj, po tome se vidi koliki je on perfekcionista, hahaahaa

  • Maja Vreme: 06.04.2015 08:21h

    Na kraju nabrajanja mogli ste u Cvetanovićeve grehe da navedete i konstantne pretnje koje gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović upućuje vašoj novinarki u Leskovcu Milici Ivanović. Valjda se obavešteni. NUNS se bavio prošle nedelje tim pretnjama i B92, a vi ćutite. Sramota.

  • fewwf Vreme: 06.04.2015 08:35h

    Sramo ta je kao neko pise tendeciozno a da nije proverio da sns ima zakupljen parkin ispred sedista stranke , i da se lider uvek i iskljucivo tu parkira na zakupljeno mesto. Takodje ta parking mesta koriste najvise gradjani leskovca a ne funkiconeri sns

  • mima Vreme: 06.04.2015 08:49h

    Ja mislim, da na sledecim izborima SNS ne moze da dobije ni jedan glas od onih koji nisu njihovi clanovi. A sve to zbog ovako BAHATIH pojedinaca, koji nicu kao pecurke posle kise. To je SRAMOTA!

  • Mimi Vreme: 06.04.2015 08:56h

    Ovo je slikano iz sedista DS-a u Leskovcu. Posto sam Leskovcanin i znam sta je sve gradonacelnik uradio za ovaj grad - a jeste bogami i to dosta ne vidim razloge zbog koga se vodi hajka protiv njega u poslednjih nekoliko meseci osim sto novinari nisu dobili odredjena novcana sredstva koja su dobijali u prethodnoj vlasti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP