Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OPET

Komandant Žandarmerije se ponovo obraća javnosti preko Fejsbuka

Autor: A. O. | 17.03.2013 - 14:43:00h | Komentara: 6

Bratislav Dikić, komandant Žandarmerije, ponovo se oglasio putem svog fejsbuk profila reagujući na informacije da je Uprava sektora unutrašnje kontrole sastavila izveštaje o kriminalnim aktivnostima njegovog brata Dragana, i nekoliko pripadnika Žandarmerije.

On je i prošle nedelje, u momentu kada su mediji objavili seriju tekstva u kojima je on opisan kao vođa ozbiljne mafijaške grupe,na svom fejsbuk profilu ostavio poruku .

Ništa nas neće uplašiti: Bratislav Dikić

Bratislav Dikić | Foto: Beta

Dikić se danas pozivao se na srpstvo, patriotizam i prolivanje krvi. Poručujući unutrašnjim neprijateljima da lažima ne mogu da ga pobede, Dikić je na profilu napisao sledeću poruku koju prenosimo u celosti:

Braćo i sestre,
kroz sve ove Vaše poruke vidim da brinete za mene i pitate me kako sam? Moram da priznam da mi je drago sto sam Vam prijatelj, deo vašeg života i možete da uvek računate na mene! Naravno da sam dobro, preživeo sam do sada da mnogo puta pucaju na mene šiptarski teroristi, da budem teško ranjavan, da krvarim za našu zemlju Srbiju i mene ne mogu da slome sa milion laži koje plasiraju kroz medije mojoj braći i sestrama.

Dačić: Protiv Dikića nije pokrenuta istraga
Predsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da protiv komandanta Žandarmerije Bratislava Dikića nije pokrenuta istraga.
- Kada je o tome reč treba biti veoma precizan, jer nije isto da li je istraga pokrenuta protiv komandanta Žandarmerije, ili njegovog brata ili bilo koga drugog, kazao je Dačić i dodao - ko je kriv treba da odgovara, ali treba da odgovaraju i oni koji prave kampanju protiv nekoga koji nije kriv.

Moj narod srpski nije glup i razume šta se ovde sve dešava, ni ovoliko laži proteklih dana a ni narednih, pošto uveliko pripremaju tekstove ne može da izbriše ko sam. Pretrpeo sam teške zamerke što se javno izjašnjavam da sam Srbin, a Ja na to kažem "Ja sam Srbin u svojoj državi Srbiji" i ne znam kome to smeta ali znam da mojim Srbima sigurno ne smeta. Ja se nisam nikada bavio kriminalom i niti ću se baviti i zato sam spokojan.
Časno živim u svojoj zemlji Srbiji i časno, profesionalno i zakonito obavljam svoje poslove i zadatke na radnom mestu koje nema privilegije već samo odgovornost. Posle toliko pisanja laži o meni kao vođi mafije u kojoj su i preko pedeset žandara, na kraju u poslednjim tekstovima medija je ispalo da se mafija svela na tri pripadnika žandarmerije a među njima će biti i moj rođeni brat kojima će verovatno napisati krivične prijave .
Ja lično nemam ništa protiv ako je stvarno učinio neko krivično delo i ako za to bude dokaza ali da ih ne osuđujemo pre istrage i suđenja. Šta ako budu oslobođeni na sudu? Ipak, da to ostavimo pravosudnim organima da pravedno i nepristrasno odrade svoj posao.

Poručujem Vam, da mene ne mogu pobediti naši unutrašnji neprijatelji lažima jer ako to uspeju onda je to poraz i sramota moje Srbije!
Poslednji komentari
  • Pera Petrovic Vreme: 17.03.2013 15:33h

    Ovog gospodina pod hitno suspendovati dok se optuzbe ne provere.Zar treba opet prvo nekoga da ubiju?

  • mima Vreme: 17.03.2013 15:40h

    Mislim da ovaj covek postaje opasnost! Cini mi se da nesto smera, ali ne znam sta? Treba ga skloniti sto- pre dok ne bude kasno. Ni direktor policije ni ministar ne znaju nista o ovom slucaju, ili se barem tako izjasnjavaju. Dok njegovi zandarmi jurcaju po Beogradu preteci ljudima koji po sluzbenoj duznosti rade na ovom predmetu.

  • misho Vreme: 17.03.2013 17:42h

    bratislave dikiću ja nigde u bilo kojoj srpskoj štampi ne pročita da ti neko osporava pravo na rodnu nacionalnost da bi osećaj pripadnost morao javno isticati.takođe ne pročita da ti neko umanjuje tvoja radna dela i uspehe da bi ih ti sam morao naglašavati.mizerno je samoreklamerstvo pa još kroz štampu i elektronska sredstva modernog komuniciranja.i ne samo mizerno već ti kao profesionalac i niži rukovodilac oružane formacije to ne smeš činiti po zakonu i profesionalnoj etici koja ti očigledno nije jača strana.čak i tekst na tviteru nije tvoj sastav i umeće.jednostavno sklop reči,znakovi interpukcije nisu tvoj jezički i gramatički odraz.bratislave u tome je problem što ste u vladinom organu sile i represije(MUP)podeljeni.te podele nisu tipa ko više a ko manje radi.verovatno nisu ni političke.one su neke druge prirode.ti napadaš jedne,drugi upozoravaju tebe,premijer te brani,džipovi jure džipove po beogradu.kao da neko nekoga ucenjuje.svi ste za istragu i smene.

  • Vlada Vreme: 17.03.2013 18:02h

    Pa ja ne znam sta bi trebalo sve da se desi da se ovaj covek smeni... On kontrolise Odred u Nisu vise nego sve ostale jer ima svoje ljude tamo, tako da je ne moguce da nije znao sta mu brat tamo radi ! Osim toga njegovi pratioci su iz tog Odreda jer od pocetka obavljanja funkcije nije imao poverenja u prpadnike iz Komande Zandarmerije koji su trebali da rade taj posao... Radi se o jednom "bolesno" ambicioznom karijeristi bez utemeljenja i kvalitea da obavlja tu duznost. Pod hitno ga smeniti ukoliko se ovoj jedinici zeli dobro...

  • Dusan Vreme: 18.03.2013 22:14h

    Zabela pod hitno dok nije kasno,srami se ti na ovakav nacin komuniciras sa svetom tj.sa narodom Srbije .Dosta vise po zasluzi vec skoro 20.god. od rata a ti ga jos spominjes i ratujes,kada ce ovaj narod jednom progledati i poceti da mirno zivi,Unistili ste Srbiju i ne spominjite njeno ima vise.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP