Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TUŽNO

KOMŠINICA IZ OBRENOVCA: U svetu ne postoji lažov kao baka Slavna!

Autor: Kurir | 08.07.2014 - 09:30:00h | Komentara: 1

- Baka Slavna je težak prevarant! Celu priču o tome kako je dve noći spavala na jasenu izmislila je kako bi dobila pare da renovira kuću. Laže sve, kakav crni jasen, pa ona ne može u autobus da uđe, a kamoli da se popne na drvo.

Slavna Lazić

Slavna Lazić

Ovo je za Kurir izjavila Milena Marković (74), koja živi preko puta Slavne Lazić, bake koja je posle poplave postala prava atrakcija jer je izjavila da je dve noći provela na jasenu vezana keceljom. Međutim, njene komšije tvrde da je izmislila sve kako bi dobila novac da sredi svoju kuću.

Bila u potkrovlju
- Slavna nije bila na jasenu. To da je čekala spasioce na drvetu je izmišljotina, jer je bila u potkrovlju, iz kog je sišla pomoću merdevina. Sve to sam gledala jer živim tačno preko puta nje. Kaže, vezala se keceljom! Pa nije kecelja sajla - kaže Milena i tvrdi da je Slavna dobila 400.000 dinara.
- Nemam ja ništa protiv što je ona dobila pare, nego što je drugim ljudima taj novac potrebniji. Ma ljudi znajte, u svetu ne postoji lažov kao što je ona - ogorčena je Milena.

Otišli smo i do kuće bake Slavne, ali njen sin Miodrag nam je rekao da je otišla kod lekara i da ne zna kad će se vratiti. Miodrag je rekao da nije bio tu na dan poplava, ali nam je pokazao jasen na koji se navodno baka Slavna popela.
Ukrala ideju
- Ja sam radio u Beogradu, nemojte ništa mene pitati. Ovde vam je to drveće i tu ispod su bili neki blokovi uz pomoć kojih se moja majka popela na jasen - kaže Miodrag.

Slavnine komšije su ubeđene da se ona sakrila jer je razotkrivena. Tvrde da je na ideju o begu na drvo Slavna došla kad je čula priču od Vesne Tešanović, koja je, kako kažu, stvarno provela noć na nekom manjem drvetu i podsećaju da je izmislila čak i da su je pokrali.
Poslednji komentari
  • Snoopy Vreme: 09.07.2014 10:03h

    Kota je u pitanju ljubomora bozee... Pa sta ako je Uzbeks pare od drzave... I treba...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP