Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NOVI SAD:

Komunalna policija u letnjim uniformama i sa biciklima (FOTO)

Autor: N.N.Travica | 08.07.2014 - 15:54:00h | Komentara: 1

Komunalna policija u Novom Sadu dobila je letnje uniforme i bicikle koji će im olakšati rad u letnjim mesecima. Ova prevozna sredstva imaju za cilj brže i efikasnije kontrole komunalnog reda i saradnje sa građanima na lokacijama koje je otežano pokriti pešačkim ili auto patrolama.

komunalna policija

Promociji letnjih uniformi i prevoznih sredstava prisustvovao je i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji je rekao da je ovo samo jedan mali segment Komunalne policije, ali je novina u njihovom radu koja će im značiti pre svega u letnjem periodu.

komunalna policija

 
-Grad Novi Sad je podneo zahtev komisiji Vlade Republike Srbije za odobrenje zapošljavanja novih 18 komunalnih policijaca. Veoma će nam značiti njihova podrška, jer je postojeći broj komunalnih policajaca nedovoljan za veličinu našeg Grada i broj stanovnika u njemu. Od komunalnih policajaca često se očekuje mnogo više nego što oni realno mogu da urade, ali oni treba da budu maksimalno otvoreni za saradnju sa građanima, kako bi im pomogli da reše probleme za koje nisu formalno-pravno nadležni – istakao je gradonačelnik Miloš Vučević.

Novi, letnji delovi uniforme sastoje se od letnjih pantalona i polo majica za redovno obavljanje delatnosti, i kratkih pantalona, polo majica i patika u slučaju obavljanja patrolnih aktivnosti na biciklu.

komunalna policija

 
Komunalna policija konstantno radi na unapređenju efikasnosti svoga rada i u skladu sa tim nastojanjima Grad Novi Sad je Komunalnoj policiji obezbedio upotrebu deset bicikala koje će oni koristiti, uz postojećih pet mopeda koji su već u funkciji patrola. Područja na kojima će Komunalna policija biciklima i mopedima patrolirati su uži centar grada, Kej, Bulevar oslobođenja i druge lokacije gde se bude ukazala potreba.
 
Poslednji komentari
  • ziko Vreme: 09.07.2014 00:01h

    SPRDNJA.....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP