Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

AKCIJA U CENTRU BEOGRADA

Komunalna policija uhapsila još jednu ženu (VIDEO)

Autor: Telegraf | 27.01.2015 - 11:44:00h | Komentara: 13

Na stanici kod Beograđanke u pravcu centra grada, komunalna policija je izvela jednu ženu iz prevoza i privela je.

Hapšenje komunalci

Komunalci u akciji | Foto: Printscreen YouTube

Pripadnici Komunalne policije ponovo su jutros priveli ženu koja nije imala kartu u gradskom prevozu.
Veliki broj komunalnih policajaca i kontrolora Bus plusa jutros je bio na dva punkta na Slaviji i Ulici Kralja Milana kod Beograđanke. Oni su zajedničkim snagama kontrolisali da li su putnici validirali karte u autobusu 31, kao i u trolejbusima 19, 21, 22 i 29.
Na snimku koji su objavili beogradski mediji jedva se vidi da pripadnici komunalne policije privode ženu i ubacuju je svoju službeno vozilo.


- Kada sam došao na Slaviju iznenadio sam se kada sam video veliki broj komunalnih policajaca i kontrolora Bus plusa. Oni su se na Slaviji baš ponašali bahato. Nisu sačekali da svi putnici izađu iz prevoza, već su ulazili i odmah tražili da putnici pokažu svoje karte.

Međutim, na narednoj stanici kod Beograđanke u pravcu centra grada iz prevoza su izveli jednu ženu staru 30-ak godina. Ona im je rekla da nema kartu, jer se vozila samo jednu stanicu. Odjednom se oko nje stvorio veliki broj komunalnih policajaca i kontrolora – priča jedan od očevidaca i nastavlja:

- Rekla im je: Molim vas, jednu stanicu se vozim. Međutim, oni su tražili dokumenta od nje, a onda su joj zavrnuli ruke iza leđa, na šta su se prolaznici i putnici koji su čekali prevoz pobunili. Oni su je na kraju ubacili u službeno vozilo, dok je ona stalno pitala zašto. Komunalni policajci su zapretili građanima koji su se tu našli da ne snimaju.

Očevidac, koji tvrdi da se stalno vozi ovom trasom, kaže da su kontrolori ranije ponekad znali i da progledaju kroz prste putnicima koji nisu imali karte. Međutim, juče i jutros su se baš bahato i neljubazno ponašali, kaže on, verovatno zato što su dobili pojačanje u vidu komunalne policije, a od nekoliko žena koje nisu uspele da se izvuku su naplatili kaznu na licu mesta.
Poslednji komentari
  • cena je jedini problem Vreme: 27.01.2015 12:06h

    Ne podrzavam ovakav nacin demonstriranja sile.Resenje je (to ponavljam vec ne znam koji put) da karta bude pristupacna svima (50 din),da bude vremenska (360 minuta) i da niko ne moze da se svercuje.Da kazne budu drasticne ,naravno novcane ,a ne batine i fizicka sila.Cena ne bi smela da bude veca od 50 din s obzirom na nabavnu cenu nafte i na ekonomsku moc gradjana.Autobusi moraju da budu cisti i ispravni (tehnicki i da koriste klimu i grejanje).

  • koraci Vreme: 27.01.2015 12:17h

    Ispada da se samo zene svercuju. Ili je lakse maltretirati zene?

  • Lune Vreme: 27.01.2015 12:40h

    Hm,hmm.. nije uhapsena zena nego svercerka !!

  • Tanja Vreme: 27.01.2015 13:08h

    Zašto tako komotno ne hapse one koje trebaju, nego se okomiše na ovu sirotinju?

  • Milena Vreme: 27.01.2015 13:18h

    Zašto samo žene privode??? Krupnije muškarce ne smeju ni da pitaju da li imaju kartu a nad ženama se iživljavaju. Nisam za to da se prevoz ne plaća, ali ako je putnik zatečen bez karte može prvo da se zamoli da napusti vozilo, pa tek ako se i putnik bahato ponaša tražiti dokumenta ili privoditi. Ja sam malopre išla sa Terazija do beograđanke busom 31, ušlo je 4-5 kontrolora i odmah blokiralo busplus validatore, tako da mi koji smo ušli zajedno sa njima nismo ni imali vremena da očitamo svoje karte. Ja imam mesečnu karticu tako da mi nisu pravili problem, ali su bili grubi prema ljudima koji nisu uspeli da očitaju pojedinačne karte iako su videli da su ušli u bus posle njih!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP