Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

HIT!

Konačno - Nikola Tesla i
Tomas Edison se sukobili! (VIDEO)

Autor: S.Stepanović | 17.03.2013 - 10:47:00h | Komentara: 1

Pogledajte neverovatan video momaka koji su odglumili sukob naučnika Nikole Tesle i Tomasa Edisona. Gledajući ovaj snimak čini se da gledamo i slušamo upravo pokojne velikane zahvaljujući produkciji “Epic Rap Battles of History”, muzičara i komičara Lepog Pitera.

ff

Nikola Tesla u rep okršaju | Foto: Screenshot "You tube"

Lepi Piter je umetnik koji se bavi stvaranjem parodija koje postavlja na svoj Jutjub kanal i one imaju milionsku gledanost.

Poznato je da su se vodile velike rasprave oko toga za koje pronalske je zaslužan Tesla, a za koje Edison, pogotovo oko električne energije. Posle toliko decenija, sada možemo videti kako bi se njih dvojica sukobili da su u našem dobu.
U rep sukobu prvi sa prozivanjem počinje Tomas Edison koji u svojim najzanimljivijim stihovima kaže:”Pocepaću tvoj stil i dodaću ga na svoju listu patenata. Dok si ti bio zauzet kopanjem rupa i paljenjem mostova ja sam izbacivao invencije… Vrati se svojim golubovima, ti si štreber! Nikad nisi imao seks, ali si sigurno s*eban zbog mene. Smrviću te Tesla, nema nežnog načina.”

Ni srpski naučnik mu nije ostao dužan:”Vidim univerzum beskonačne energije, ali ne i razlog za pretnje od ovog neprijatelja. Tako da me možeš zvati Tesla, Nikola –ja sam besprekorno obučen. Dajem časove o električnim invencijama, ovo će biti na testu… Pusti ceo svet da sazna šta je Srbin uradio, istorija će biti prepravljena. Tvojim invencijama si ukrao moje zasluge”, istakao je Tesla, ali Edison mu je opet odgovorio i tako se rep svađa odužila na čak dva minuta.

Evo kako se i spremaju za svoj genijalni spot:

Poslednji komentari
  • zoran Vreme: 17.03.2013 12:22h

    zca

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP