Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SKANDALOZNO PONAŠANJE NADLEŽNIH U LUCI NOVI SAD

Konsiljera niko ne sme da smeni!

Autor: I. Kljajić | 08.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 10

Organi upravljanja Luke Novi Sad ni mesec i po od otkrića „Alo!“ da je njihov bahati menadžer Aleksandar Požgaj (30) imidžom mafijaša grubo narušio ugled tog državnog preduzeća, ne samo da nisu zauzeli stav tim povodom, već u razgovoru za naš list priznaju da izbegavaju da ga smene.

Bahati menadžer Aleksandar Požgaj

Bahati menadžer Aleksandar Požgaj

Tako je izgovor za nečinjenje generalnog direktora Luke Novi Sad Aleksandra Milovančeva, inače naprednjaka, bilo to što navodno nema ingerencije da pokrene pitanje Požgajevog statusa u firmi koju vodi, a u kojoj je Požgaj član odbora direktora!


- U poslednjem nastavku koji ste u vašim novinama posvetili gospodinu Požgaju objavljene su sve važne informacije o njegovom trenutnom statusu u Luci Novi Sad. Molim vas da se za dalje informacije obratite gospodinu Dušanu Todoroviću, predsedniku Nadzornog odbora Luke Novi Sad. Nadzorni odbor je organ koji odlučuje o statusu gospodina Požgaja - naveo je Radovančev u pisanoj izjavi koju je posle više nedelja ćutanja dostavio našoj redakciji.

Dačić i Antić ga još nisu kaznili

Dačić i Antić ga još nisu kaznili


Generalni direktor time je potvrdio naše pisanje da je Požgaj prošao bez ikakvih sankcija i ostao u svojoj udobnoj direktorskoj fotelji, iako smo objavili da je javno koristio mafijašku titulu „konsiljere“ i da se na svim društvenim mrežama hvalio fotografijama koje to potkrepljuju.
Na čelu Nadzornog odbora Luke Novi Sad je Požgajev partijski kolega Dušan Todorović, a zanimljivo je da on za „Alo!“ kaže da teme za sednice Nadzornog odbora bira upravo generalni direktor, odnosno Izvršni odbor, kojem on predsedava.

- Ne znam zašto vam je rekao da to zavisi od mene, kad se po statutu Luke zna da, kao što Nadzorni odbor priprema sednicu Skupštine akcionara, tako i Izvršni odbor priprema sednicu Nadzornog odbora. Sve što radi NO, radi na inicijativu IO. Poslednja sednica NO održana je pre ovog slučaja s Požgajem i sledeću planiramo da zakažemo za drugu polovinu septembra. Unapred vam ne mogu reći šta će biti na dnevnom redu i kakav ćemo stav zauzeti jer tamo sedi sedam članova - objasnio nam je Todorović.

„Ima se, može se, ribice lože se...“:  Požgaj

„Ima se, može se, ribice lože se...“: Požgaj

Neverovatno je da slučaj „mafijaša“ u državnom preduzeću nije bio tema jedino u Luci Novi Sad. Na njegovo ponašanje žestoko su reagovali i njegov partijski šef Ivica Dačić, ali i naprednjaci, koji u vlasti vode glavnu reč i koji su najavili da će inicirati njegovu smenu.

Pritajio se


Konsiljere Aleksandar Požgaj, kako se doslovce predstavljao na svim društvenim mrežama, ugasio je sve svoje profile istog dana kada je „Alo!“ objavio njegove aktivnosti. Osim mafijaške titule, njegovi profili obilovali su fotografijama na kojima svi detalji asociraju na luksuz i bahaćenje moćne figure mafijaškog klana, poput onih iz čuvene trilogije „Kum“.

Poslednji komentari
  • sonja Vreme: 08.09.2014 08:02h

    Uživeo se u ulogu!!! Umislio da je bitan. Zamislite rukovodioca koji imitira i ponaša se kao kriminalc i smatra da je to imidž koji treba da sledi? Zanima me gde je odrastao jer svi takvi mafijaški likovi su u detinjstvu bili na marginama i velika sirotinja..... Šteta, što je takav, tip odlično izgleda. Mogao je da napravi brend od sebe samo onaj u pozitivnom smislu.

  • Betmen Vreme: 08.09.2014 08:41h

    Ma ko se njega boji, koji j on mafijas, balavac bre, ne zna nos da obise a ne da neko ne sme da ga smeni.. dajte meni da ja popricam sa njim, sam ce dati ostavku...

  • Marko Vreme: 08.09.2014 08:53h

    Uzas jedan sta rade. Ako treba izvinjenje tu je Ivica

  • Stevan Vreme: 08.09.2014 14:25h

    Jednom recju - SPS!

  • tihivuk Vreme: 08.09.2014 15:13h

    Ono je samo istureno odelenje onih na vrhu,kao i svi ostali u ovoj od političara unakaženoj Sbiji.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP