Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POKAZAO NOVU ČUKU I LIMUZINU

Konsiljere se baškari u dve nove fotelje!

Autor: I. Kljajić | 30.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 3

Umesto kazne za javno bahaćenje, Aleksandar Požgaj, direktor Luke Novi Sad, koji je odatle najuren zbog mafijaškog predstavljanja u javnosti, dobio je još udobniji smeštaj u državnoj službi i trenutno sedi u čak dve fotelje!

Pokazao novu čuku  i limuzinu

Pokazao novu čuku i limuzinu

Kako „Alo!“ saznaje, konsiljere Požgaj, kako je ovaj socijalista sam sebe nazivao dok je bio deo lučkog menadžmenta, smestio se na čelo Upravnog odbora Turističke organizacije Novog Sada, a ujedno je šef kabineta predsednika Skupštine grada Novog Sada Siniše Sevića, koji mu je već godinama veliki partijski zaštitnik.


- Mladi Požgaj se zapravo vratio da šefuje Sevićevim kabinetom jer je na tom mestu bio pre dobijanja direktorske funkcije u Luci Novi Sad. On opstaje samo zahvaljujući Seviću, koji i sada, kada je ostao bez stranačke funkcije, održava svoj uticaj, jer ima nekoliko svojih odbornika u gradskom parlamentu. Požgaj je i mesto predsednika UO Turističke organizacije Novog Sada dobio preko iste veze - objašnjava naš izvor iz vrha SPS-a.

Požgaj se pohvalio i druženjem s Tadićem

Požgaj se pohvalio i druženjem s Tadićem


Aleksandar Požgaj smenjen je na preporuku Vlade Srbije sa mesta izvršnog direktora Luke Novi Sad u oktobru posle serije tekstova u „Alo!“, u kojima smo razotkrili njegovo nedolično javno predstavljanje i narušavanje ugleda državnog preduzeća. Nakon pisanja našeg lista, Požgaj se odrekao mafijaške titule „konsiljere“ i postao „mister“, a njegovi profili na društvenim mrežama i dalje obiluju fotografijama na kojima svi detalji asociraju na bahaćenje moćne figure, poput onih iz čuvene trilogije „Kum“. Galerija slika koju javno deli pokazuje da Požgaj najviše voli da uživa u skupim odelima, luksuznim satovima, šampanjcu, tompusima, crnim limuzinama, spa centrima, noćnom provodu...
Poslednji komentari
  • promilko Vreme: 30.12.2014 08:57h

    Lik koristi blagodeti demokratije,a pošto je sve u ovoj zemlji nakaradno i naopačke ovo mu dođe kao normalno.U Srbiji je samo normalan - nenormalan ???

  • Peki Vreme: 30.12.2014 11:43h

    Samo bahato

  • mima Vreme: 31.12.2014 11:58h

    sad se druzi s vucicem !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP