Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SAKRIO SE OD PAPARACA

Kosmajac se išunjao iz kotorskog zatvora! (FOTO)

Autor: Blic | 24.07.2014 - 11:00:00h | Komentara: 0

Dragoslav Kosmajac (61) pušten je na slobodu juče posle podne iz kotorske policije, u koju je bio priveden zbog sumnje da je falsifikovao pasoš.

„Biznismen“ sa Zvezdare priveden je u ponedeljak uveče, a zatim je juče sproveden u kotorski Osnovni sud, gde je saslušavan do 10 sati.

Dragoslav Kosmajac

Dragoslav Kosmajac napušta policijsku stanicu u Kotoru | Foto: Emil Čonkić

Potom je u marici, pod pratnjom automobila MUP-a Crne Gore, ponovo prebačen u policijsku stanicu, u kojoj je proveo još dva sata. Iz policijske stanice s njim su izašle i jedna žena i ćerka. Starija žena, kada je ugledala ekipu „Blica“, burno je reagovala:
- Ovo je linč! Čovek vam ništa nije uradio! Zašto ovo radite?! Bacate ljagu na jednu porodicu i na decu koja su savršena - vikala je.

Dragoslav Kosmajac

Dragoslav Kosmajac

 
Za to vreme, ćerka je „golf“ preparkirala na mesto bezbedno od novinara i fotoreportera koji su čekali da uslikaju Kosmajca. Njegov pokušaj da se sakrije bio je više nego komičan.

Dragoslav Kosmajac

Dragoslav Kosmajac

Čovek koga je Aleksandar Vučić prozvao kao najvećeg srpskog dilera, poguren šunjao se do žive ograde koju je preskočio, a potom to isto uradio i kad je naišao na betonsku. Glavu je zatim prekrio papirima i ušao u automobil.

Policija je privela Kosmajca zbog ulaska u Crnu Goru sa slovačkim pasošem, za koji se sumnja da je falsifikovan. Prilikom privođenja označen je kao „bezbednosno interesantna osoba“.
- On je pušten jer je proces za dokazivanje falsifikovanja dug i mukotrpan - objašnjava sagovornik „Blica“.

Dragoslav Kosmajac

Dragoslav Kosmajac

 
Nakon izbijanja afere o Kosmajcu šef slovačke diplomatije Miroslav Lajčak izjavio je da će njegov slovački pasoš biti poništen. Lajčak je rekao da su dokumenta na osnovu kojih je Kosmajac 2004. dobio slovačko državljanstvo falsifikovana i da sumnja da je neko uzeo velike pare kako bi mu dao državljanstvo.

I Lazar Kosmajac, sin najvećeg dilera, bio je uhapšen na Crnogorskom primorju zbog bekstva od saobraćajne policije. U Spužu je zatim proveo deset dana, po izlasku iz zatvora obećao je da će napustiti Crnu Goru.

Kosmajac je iz Srbije otišao 20. juna nakon što ga je u direktnom obraćanju javnosti premijer Vučić imenovao kao najvećeg srpskog dilera droge. Iz Crne Gore, Kosmajac je nekoliko dana kasnije otišao u RS, da bi se vratio u Crnu Goru.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP