Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

EXIT, DAN TREĆI

Krađe, džeparenja, paljenje baklji i posedovanje narkotika...

Autor: N.N.Travica | 13.07.2014 - 10:50:00h | Komentara: 0

Trećeg dana, muzičkom festivalu “Egzit 14” je prisustvovalo oko 49.000 posetilaca. Nije bilo težeg narušavanja javnog reda i mira.

Sa papagajem na glavi je najprimećeniji gost Exita / Foto: Oksana Toskić

Sa papagajem na glavi je najprimećeniji gost Exita / Foto: Oksana Toskić

Policija je tokom festivalske noći uhapsila B. S. (45) iz Sremske Kamenice, zbog sumnje da je izvršio krivično delo krađa. Osumnjičeni je, na jednom od festivalskih ulaza, ukrao prenosni računar. Računar mu je oduzet uz potvrdu, a protiv njega će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Exit festival

Exit festival

Prijavljene su tri krađe dokumenata, novca, bankovnih kartica i mobilnog telefona.
Pregledom su, od 51 osobe - 18 stranih državljana, oduzeta narkotička sredstva. Krivične prijave zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga biće podnete protiv pet osoba, a zbog neovlašćenog držanja opojnih droga protiv 46 osoba.
Uhapšeno je 18 stranih državljana, a za tri osobe određena je mera zadržavanja.

EXIT / Foto: Robert Getel

EXIT / Foto: Robert Getel

Novosadska kriminalistička policija je na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu, pretresla stan koji koristi B. V. (36) iz Veternika i pronašla 72,94 grama amfetamina, dve tablete Rivotrila, 3.120 dinara, 350 evra i mobilni telefon. Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, u redovnom postupku.
Kriminalistička policija je odredila meru zadržavanja za: V. V. (29), P. V. (28) i D. V. (33) iz Novog Sada, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koriste, pronađeno je više paketića u kojima se nalazio heroin težine 95,6 grama, jedna kesica marihuane težine 1,25 grama, jedna bočica metadona, 17.000 dinara, 100 dolara, 40 evra i više mobilnih telefona.
Prethodnog dana, oko 22 časa, u Novom Sadu, D. V. je prodao paketić od 0,28 grama heroina N. Ž. (34) iz Novog Sada, kod koga je pronađen taj paketić, kao i paketić marihuane od 1,27 grama, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga, u redovnom postupku.
Takođe, protiv V. V. će biti podneta i krivična prijava za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, jer je pretresom stana koji koristi pronađen 1 projektil za minobacač.
Kriminalistička policija će, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv M. B. (20) iz Đurđeva, kod koga je na tvrđavi pronađeno 7,93 grama marihuane i 6,5 grama amfetamina.
M. J. (26) iz Beograda je na Petrovaradinskoj tvrđavi upalila baklju i nije imala ličnu kartu kod sebe, zbog čega će protiv nje biti podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP