Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREDMET PROSLEĐEN VIŠEM TUŽILAŠTVU

Kraj istrage protiv Fida!

Autor: D. Ćuruvija | 23.07.2013 - 11:42:00h | Komentara: 2

Istraga protiv Branka Filipovića Fide osumnjičenog da je 18. juna u svom lokalu "Kafanica" na Košutnjaku nožem izbo svog prijatelja, košarkaškog asa Predraga Sašu Danilovića, danas je okončana i predmet je prosleđen Višem tužilaštvu koje će odlučiti o eventualnom podizanju optužnice.

Danilović i Fido

Danilović i Fido / Foto: Blic

Filipovićevi branioci su, kako saznajemo, danas zatražili da se Filipoviću ukine pritvor uz obrazloženje da ima stalno mesto boravka i stalno zaposlenje. Tužilaštvo se, međutim, usprotivilo predlogu odbrane uz objašnjenje da postoji opasnost od bekstva. Istražni sudija Višeg suda Nikola Vazura je prosledio predmet krivičnom vanraspravmnom veću Višeg suda da odluči o Filipovićevom pritvoru, a po zakonu ima rok od 48 sati da donese odluku.

Branko Filipović Fido

Branko Filipović Fido | Foto: Marko Metlaš

Inače, danas je svedočio konobar "Kafanice" A.K. koji je, saznajemo, rekao da nije bio direktan očevidac incidenta jer je "zbog bolova u kostima ležao u susednoj prostoriji". Svedok je, saznajemo, rekao da je popio lek i malo prilegao i da ga je probudila "lomljava čaša i koškanje". Kako je svedok objasnio, kolege su mu potom ispričale da su i Filipović i Danilović bili pijani.

Filipovića su danas ispred sudnice dočekala trojica konobara, koji su se sa njim srdačno pozdravili.

Kako saznajemo, radnici restorana "Kafanica" svakog vikenda u zatvor nose hranu svom gazdi.
 

Poslednji komentari
  • Nikola Vreme: 23.07.2013 12:22h

    Pogresili ste u tekstu,nije 18 jula nego juna :)

  • Bole Vreme: 23.07.2013 15:53h

    Čuj konobar sa kostoboljom malo prilego, on nije video ali su mu drugi rekli da su obojica pijani, pa zašto sud uopšte prihvata takve svedoke kada je jasno da on mora da brani svog gazdu jer ostaje bez posla. Ne znam zašto uopšte izveštavate na ovaj način kad nema nikave veze da li je oštećeni (Danilović) bio pijan ili ne, on je uboden ej bre, vise puta (zadobio povrede opasne po život, samo pukim slučajem ostao živ), a zasečeni palac je klasična odbrambena rana. Taman da je bio bahat ne znam koliko, da je sve razlupao ( I goste I kafanu, a nije) on je ovde žrtva - oštećeni I Tačka (što bi poentirala ministarka šahistkinja). PS - beguncu se nikad ne ukida pritvor, a I brani se ćutanjem tj jedino ako branioci ne podmažu (treba optuženi da vodi kafanu I zaradi za advokatske usluge). Tom nesrećniku je bolje bilo da nije slušao advokate nego da je lepo otišao u bolnicu, izvinuo se prijateju i sam otišao u policiju da sve prizna.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP