Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

TIJANA ĐURIČIĆ VEĆ MESECIMA KRIJE NOVU VEZU

"Kraljica silikona" u vezi sa Legijom

Autor: Danica Ćuruvija | 31.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Đuričićeva se zabavlja sa Legijom, kod koga sve češće provodi vreme.

Tijana Đurić

Tijana Đurić | Foto: RAS

Tijana Đuričić (25), „kraljica silikona“ koja je privođena zbog sumnje da se bavila prostitucijom, zabavlja se već nekoliko meseci sa Legijom, ali su ovu vezu krili donedavno!

Kako je „Alo!“ otkrio, u pitanju nije Milorad Ulemek Legija (47), atentator srpskog premijera Zorana Đinđića, već njegov imenjak iz Nemačke, izvesni Legija Paterson (41). Da ima novu ljubav, potvrdila nam je i sama Tijana.

- Tačno je da sam u vezi sa Legijom, koga sam upoznala u jednom klubu u Nemačkoj. Srećna sam sa njim i živim na relaciji Beograd-Diseldorf, gde on živi. Moj dečko je biznismen i poznat je u Nemačkoj - kaže za „Alo!“ Tijana Đuričić, rodom iz Grocke.

„Ne bavim se prostitucijom“


Tijana Đuričić je pre godinu dana bila privođena zbog sumnje da se bavi prostitucijom, kada je novačno kažnjena sa 40.000 dinara i 10.000 zbog fiktivne adrese. Međutim, ona je negirala bilo kakvu vezu sa najstarijim zanatom, kao i da je platila kazne, tvrdeći da je privođena, jer je izgubila dokumenta, te da je zbog toga platila prekršajnu kaznu.
- Nekome sam, verovatno, medijski veoma zasmetala i hteli su da me pokopaju, ali im nije pošlo za rukom. Nikada nisam bila privedena, uhapšena i snimljena da uzimam novac za seks kako su mediji pisali, jer da je tako bilo, odavno bi isplivalo u javnost - rekla je Đuričićeva prošle godine za medije.
 

Ona otkriva i da je njen novi izabranik rodom iz Makedonije i da u Nemačkoj živi više od 30 godina. Ponosno ističe i da je njen dečko član svetski poznatog kluba „Aneđeli pakla“ (Hells Angels).

Pod istragom zbog otmice
Protiv Tijane Đuričić u toku je istraga u Višem tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je 5. marta otela i brutalno pretukla svoju bivšu podstanarku Jelenu M. (25) iz okoline Grocke. Osim Tijane, pod istragom, uhapšena je i rođena sestra otete devojke Tanja M. (32), kao i Goran B. (23) i Ljubiša P. (25). Oni se terete da su oštećenu vezali kanapom i trakom u Tijaninoj kući u Mirijevu, u ulici Duška Radovića, optužujući je da je hakovala njen profil. Jelena M. je ispričala da su joj tom prilikom slomili ruku, uzeli oko 50 evra, 3.500 dinara, dva mobilna telefona i zlatan lančić. Đuričićeva, međutim, negira da je mučila svoju bivšu cimerku i školsku drugaricu, tvrdeći da Jelena M. laže jer je ljubomorna na nju.
- Pomagala sam je, vodila sam je u inostranstvo da radi, a ona mi vraća na takav način. Živela je i kod mojih roditelja u Grockoj dok je tamo išla u srednju školu. Ona je obična lažljivica i narkomanka - tvrdi Tijana.

Legija Peterson

Legija Peterson | Foto: facebook

Vezu sa „kraljicom silikona“ nam je potvrdio i Tijanin izabranik Legija Paterson, koji je nadimak Legija dobio dok je jedno vreme, kako navodi, bio u francuskoj Legiji stranaca.
- Sa Tijanom sam u vezi nekoliko meseci. Ona sada odlazi u Srbiju zbog nekih obaveza, ali je često kod mene. Kad sve to završi, ostaće ovde - kaže Paterson, o kojem će uskoro režiser Dario Žulj iz Australije da snimi film „Kraljevi Balkana“ (Kings of Balkan), po uzoru na film „Vidimo se u čitulji“.
Kaže da će se u filmu naći i ljudi iz Srbije.
Žulj nam je rekao da Paterson ima svoj klub u Nemačkoj, kao i da kod njega dolaze mnogi naši poznati pevači, kao i da u planu ima otvaranje diskoteke.
- Legija ima i impozantan vozni park, u kojem se nalazi više od 20 automobila i četiri skupocena motora „Harli Dejvidson“, čije se cene kreću do 50.000 evra, pa naviše, jer su dograđivani. Takođe poseduje i najbrži motor koji trenutno postoji i zasad ga drži u dnevnom boravku - navodi Žulj.
Sam Paterson nam je rekao da je bio u vezi sa poznatim lepoticama iz bivše Jugoslavije, ali ne želi da otkriva imena.

Kristijan Golubović

Kristijan Golubović | Foto: facebook

 
 

Tijanin dečko i Kristijan zahladneli odnose
Za Tijanu se pre Patersona spekulisalo da je u vezi sa Aleksandrom Kristijanom Golubovićem (45), koji je do pre nekoliko meseci bio u dobrim odnosima sa njenim sadašnjim dečkom. Međutim, Golubović, koji je takođe u Nemačkoj, oštro je demantovao da je imao bilo šta sa „kraljicom silikona“, tvrdeći da ga je ona proganjala i molila ga da bude sa njom. Golubović ju je optuživao da je otvarala više profila, sa kojih mu je slala ljubavne poruke, i nazivao je pogrdnim imenima. Ni Đuričićeva mu mu nije ostala dužna, pa mu je poručila da ima isuviše svojih obaveza i da se Golubovićev „koeficijent inteligencije izračunava tako što se obim njegove glave podeli sa brojem cipela“. Zanimljivo je da su Golubović i Paterson jedno vreme bili u dobrim odnosima, ali su se naglo pokvarili, pa su jedan drugog prozivali preko Fesjbuka.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 31.05.2015 16:24h

    da se kladimo da će ova spodoba uskoro na tv u neki glupi rijaliti...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP