Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BAHATO

Kraljica splavova se „davila“ u prljavim parama kralja oranica!

Autor: A. Veljković - R. Ćoralić | 09.11.2013 - 21:00:00h | Komentara: 17

Mile Jerković, kontroverzni biznismen iz Bačke Topole, ne žali pare, ali izgleda samo kad je muzika u pitanju, o čemu najbolje svedoče ekskluzivne fotografije do kojih je došao „Alo!“!

Mile Jerković svadba

Muzika, je l‘ može jedna na uvce?: Jerković u elementu

Ponosni tata Mile je tako na svadbi svoje ćerke Višnje pre dve godine i šakom i kapom častio muzikante, i to sve novčanicama od po 5.000 dinara, koje je u pozamašnim štosovima izvlačio iz džepova!

Na veselju je, između ostalih, Jerkoviću na uvce pevala i Danijela Vranić, koju je „srpski kralj oranica i drumova“, kako se može videti na fotografijama, bogato nagrađivao za ispunjavanje muzičkih želja.

Mile Jerković svadba

Za te pare, može i tri!: Vranićeva u elementu

- Svadba je bila nezaboravna, jedna od retkih na kojoj sam se i ja dobro provela. Mile je galantan gospodin koji voli muziku i sasvim je normalno da na svadbama dobijate bakšiš kad ispunjavate muzičke želje. O brojkama ne bih govorila jer je bilo davno i ne sećam se - rekla nam je tim povodom Danijela Vranić i negirala da je tada od Jerkovića na poklon dobila i skupoceni sat.

Zabrana

- Nije tačno da mi je poklonio „roleks“, lično sam ga kupila pre nekoliko godina - kaže Danijela Vranić.

Mile Jerković svadba

Šuška, šuška, al‘ ćeš se nabrojiš: Mile sa svežnjem petohiljadarki

Svadba Jerkovićeve ćerke organizovana je u jednom poznatom vojvođanskom restoranu, a goste je, kako nezvanično saznajemo, pre ulaska u salu pretresala policija.

Podsetimo, Mile Jerković je zaštićeni svedok u postupku protiv narko-bosa Darka Šarića, optuženog za šverc 2,8 tona kokaina iz Južne Amerike. Pre toga učestvovao je u dvadesetak krupnih privatizacija, uglavnom transportnih i poljoprivrednih preduzeća, zbog čega je i prozvan „srpski kraljem oranica i drumova“.

Mile Jerković svadba

Čik, prebrojite ovo!

Kupovinom poljoprivrednih preduzeća, Jerković je zagospodario nad 16.000 hektara, većinom državnih njiva jer je samo oko 5.000 hektara bila društvena svojina koju je mogao da kupi.

Mile Jerković svadba

Gde ima, tu i preliva: Mile je čak i jeo pare

Većinu od tih dvadesetak firmi kupio je u naletu od godinu i po, od kraja 2006. do početka 2008, a zbog neizvršavanja obaveza iz kupoprodajnog ugovora, Agencija za privatizaciju je Jerkoviću oduzela nekoliko firmi.

Kao feniks: Danijela Vranić

"Super sam se provela na svadbi“:  Danijela Vranić | Foto: Zoran Lončarević

Vojvođanski veleposednik je i 2008. godine pravosnažno osuđen na tri godine robije zbog šverca cigareta, ali kaznu do danas nije odležao. Za isto krivično delo Jerković je prvobitno na nižoj instanci bio osuđen na čak sedam godina zatvora.

Čuva ga 25 policajaca
Zbog svedočenja u vezi sa istragom protiv narko-bosa Darka Šarića, Jerković je dobio status zaštićenog svedoka. Kako su pisali mediji, Jerkovića dok se šeta po Novom Sadu prati 25 naoružanih policajaca. Samo na njegovo čuvanje, kako se pisalo, mesečno se potroši najmanje 30.000 evra.


A za Arkana - krava!
Mile Jerković je završio osnovnu školu, ima desetoro dece, a njegova poslednja supruga je najbolja drugarica njegove ćerke. Karijeru je, kako se pisalo, započeo osamdesetih godina kao pomoćni radnik u Industriji mesa u Bačkoj Topoli, gde je ubrzo unapređen u vozača viljuškara. Kasnije je radio na prevoženju pšenice, a onda je sa Arkanom učestvovao u nabavci nafte... Jerković je krajem marta 2009. pokušao da izvrši samoubistvo, pošto mu je saopšteno da će mu zbog dugovanja biti oduzeto šest preduzeća. Poznat je u javnosti i po tome što je Željku Ražnatoviću Arkanu za svadbu poklonio kravu i tele.

Poslednji komentari
  • Darko Vreme: 09.11.2013 21:14h

    Jooj gde mi ziivmo. Ovaj sa nsovnom skolom veliki biznismen. Svima jasno kako je posato?? Sto ovo govedo nije u zatvoru??????? Heove li ova Srbija vise ustati na noge??

  • Teodora Vreme: 09.11.2013 21:26h

    Koja smo mi stoka i u kakvoj državi živimo! Osuđen na 3 godine zatvora zbog šverca cigareta, a iz nepoznatih razloga još nije otpremljen na izdržavanje kazne! Pa neće ni biti sa ovolikim novcem. Da li je najavljivaču poznat ovaj slučaj, da nije i on bio na svadbi, i ako nije - da li će posle ovog teksta i ovih fotografija učiniti nešto, s obzirom da je uzurpirao svu vlast u Srbiji, a možda se jerković, u međuvremenu, učlanio u sns, i tako oprao i biografiju, i pare, naprasno postao pošten, možda i magistrirao sa osnovnom školom? Eeeee vučiću, vučiću...pozdravio je jerković

  • nedjo Vreme: 09.11.2013 21:32h

    gde se moze otići bez vize sto dalje ??

  • Ceca Vreme: 09.11.2013 22:15h

    Kakva seljačina majko mila! Ne bi ni pare iz njegovih ruku cinkaroških, liči na svinju,ali onu divlju! I za njega građani plaćaju 30.000 eura mesečno da ga čuva policija dok on uživa u krvavo stečenom novcu, pa mi smo stvarno zemlja za izbegavanje!

  • Cacanin Vreme: 09.11.2013 23:00h

    A dotična "kraljica splavova" koliki porez plaća godišnje ?! Da li će i ona dobiti nacionalnu penziju ?! A za gos Jerkovića me interesuje kada ima toliki keš kolika mu je plata u njegovim firmama i koliko plaća godišnje poreza na lična primanja ?? Sve mi ovo liči na utaje poreza, a u normalnim zemljama oni se tretiraju kao državni neprijatelji jer sa neplaćanjem poreza direktno uništavaju pravni poredak države !!! Valjda će se neko sa tim pozabaviti !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP