Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

EKSKLUZIVNO

Krenula kod Vučića s pištoljem, pretila da će se ubiti

Autor: B.Jelovac | 21.12.2012 - 13:14:00h | Komentara: 4

Ljiljana M. (54) pokušala je jutros da uđe u zgradu Vlade Srbije u nameri da dođe do potpredsednika Aleksandra Vučića i ukoliko joj on ne pomogne izvrši samoubistvo, ekskluzivno saznaje "Alo!" iz izvora bliskih Vladi.

Aleksandar Vučić

Očajnici u njemu vide poslednju nadu: Aleksandar Vučić | Foto: FoNet

Ljiljani je kako saznajemo svojevremeno ubijen sin, a očajna žena nezadovoljna radom nadležnih organa juče je iz unutrašnjosti Srbije došla u Beograd sa namerom da uđe u zgradu u Nemanjinoj i dođe do Vučića, a ako ne uspe u nameri - rešila je da se ubije.

U tome su je sprečili pripadnici Uprave za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata MUP-a koji su uz pomoć takozvane "zujalice" otkrili pištolj u torbi i time sprečili krvavu tragediju.

Nesrećna žena uplakana je ispričala da se na ovaj potez odlučila jer ne vidi više izlaz iz svoje agonije.

Savetnik za medije u Vladi Srbije Miki Mihajlović potvrdio je za “Alo.rs” da je došlo do nemilog događaja:
“Važno je da su pripadnici nadležne uprave efikasno odradile svoj posao. Oni su bez upotrebe sile razoružali pomenutu gospođu, koja je upućena na medicinski pregled” rekao je Mihajlović, koji nije želeo da iznosi više detalja o događaju.
 

Poslednji komentari
  • beznadzje Vreme: 21.12.2012 14:00h

    stace majka se ponadala da ce je Vucic primiti i pomoci joj, nazalost pogresno je shvatila angazovanje i aktivnost u borbi protiv sve vrste kriminala, Gospodjo nih ne interesuje ljudski zivot ,i kriminal koji se vrsi nad ljudima, da se radi o parama , oni bi sami dosli kod vas, nih zanima samo pare,pare i nista vise, ne nadajte se da ce se zauzeti za ljude,jer u nihovim redovima su jos ne taknuti najvece zlocince po ljudski zivot, trgovce ljudima su im na njavisim funkcijama, u policiji,tuzilastv o i sudstvo, ova gospoda trgujuci decom,ljudima i nihovim organima, pare peru preko agencije za nekretnine,i gradjevinske firme, e tu Vucic ne sme da dira,

  • Lazar Vreme: 21.12.2012 15:38h

    Nazalost ni Vucic ni SNS i SPS gospodjo nemaju namjeru da vas spasu.Politicari danas misle samo kako ce se obogatiti na vlasti,a za Srbiju i narod niko ne misli.Upravo su se odrekli Kosova i Metohije zbog fotelja,nadajuci se da ce ih u tome podrtzati Amerika i EU i za svog mandata nagrabiti sto vise para,a za narod...Ma koga bre to vise interesuje!

  • ljutka Vreme: 21.12.2012 19:17h

    Kada drzavne institucije i sluzbe neadekvatno obavljaju poslove iz svog delokruga naravno da ce narod poceti da trazi pravdu od najvisih instanci. Vucic nekako u ocima naroda ispade simbol borbe za pravdu, ukoliko se nesto ne promeni, narednih dana red onih koji ce zeleti njegovu pomoc moze biti i duzi.Samo bez pistolja, molim. Od oruzja je dovoljna hemijska olovka i parce papira da se iznesu svoje muke. Nas ce Vuckosve to da resi.

  • nedjo Vreme: 22.12.2012 16:42h

    puna podrska za ovu zenu!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP