Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BIVŠI MUŽ ESTRADNE PEVALJKE RADO VIĐEN GOST U PREDSEDNIŠTVU

Krimos se baškari kod Tome!

Autor: Ekipa Alo! | 24.07.2015 - 12:00:00h | Komentara: 9

U zdanju na Andrićevom vencu koje je sedište šefa države Tomislava Nikolića redovan gost je i Lazar Dugalić Laki, koji ima kriminalni dosije!

Janićijević i Dugalić

Janićijević i Dugalić

Naime, Laki, koji je široj javnosti poznat kao bivši muž narodne pevačice Dare Bubamare, proveo je svojevremeno više od pola godine u nemačkom zatvoru zbog švercovanja automobila i poslova sa auto-mafijom.


Laki: Pogrešili ste


“Alo!” je juče pozvao Lazara Dugalića na broj poznat redakciji, ali je muška osoba koja se javila na taj broj, a nakon našeg predstavljanja, tvrdila da je u pitanju greška. Upitan da li je to onda nekada bio broj Dugalića, muškarac je rekao da ne zna. Inače, više osoba nam je potvrdilo da imamo pravi Lakijev broj telefona, što onda samo ukazuje da je Dugalić želeo da izbegne razgovor sa novinarima.

Da se Laki, kad dođe, maltene odomaći u Predsedništvu, svedoče i fotografije do kojih je “Alo!” došao. To što su među gostima na Andrićevom vencu i ljudi sa estrade više nije čudno jer nas u poslednje vreme šef države na to navikava, ali to da među gostima ima i onih sa kriminalnim dosijeima, to je i više nego iznenađujuće.

Sudeći po objavama na Fejsbuku, Dugalić se poslednjih godina čekira u Predsedništvu, a sa svojim prijateljima deli i fotografije nastale prilikom posete Andrićevom vencu. On neretko šeruje i tekstove o aktivnostima predsednika Nikolića, za koga čak tvrdi da je “broj jedan”.

O Dugalićevom boravku u zatvoru pisalo se pre više od deset godina, zato što je on tada bio sa pevačicom Darom Bubamarom. Pevačica je tada pričala da uveliko planira venčanje sa Lakijem čim on izađe iz zatvora, gde se našao zbog umešanosti u poslove nemačke i austrijske auto-mafije. U prvom trenutku, Dara je sve demantovala, tvrdeći da je reč o izmišljotini.
Međutim, kada je javni tužilac grada Bohuma potvrdio da se Laki nalazi u istražnom zatvoru, digla je ruke. Venčanje javnost nikada nije videla jer su, u vreme kada je najavljivano, Dara i Laki već bili u braku. Ta vest se pročula kada su odlučili da se razvedu. Venčali su se, navodno, zbog papira, jer Laki poseduje nemačko državljanstvo, koje je Dari odgovaralo zbog ugovaranja nastupa.

Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić | Foto: Dalibor Danilović

Tomini ćute


Naš list juče je uputio i zvanična pitanja Predsedništvu, na koja do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovor. Naime, Predsedništvo je uskratilo odgovore na pitanja da li Dugalić radi na Andrićevom vencu i kojim povodom, ukoliko ne radi, dolazi u Predsedništvo.

Laki blizak sa Nikolićevim čovekom


Na jednoj od fotografija iz Predsedništva, Laki Dugalić pozira sa Nebojšom Janićijevićem, čovekom od poverenja Tomislava Nikolića. O njemu se pisalo sredinom marta ove godine kada je posetio Bogoljuba Karića u Moskvi. Iako Janićijević nema zvaničan status pri kabinetu predsednika, on se svuda predstavlja kao savetnik za ekonomiju Nikolića.

Poslednji komentari
  • zoki Vreme: 24.07.2015 12:22h

    hahaha najveci smarac iz babylona u gelsenkirchenu. obican slepac jedva osnovnu zavrsio. mama koja radi u kuhinji u restoranu mu kupila audi tt na kredit koji je dara kasnije vozila.

  • duduludu Vreme: 24.07.2015 12:53h

    Pardon on nije nikakav kriminalac on je GIGOLO pokusao je da glumi kriminalca radio je sa divljim autima skidao ih u nemackoj sa osiguranja i tu mu je bio kraj inace je uzivao dok je bio s DAROM=RADOJKOM ziveo na njen racun,inace lik je zesci papak!!!

  • GOCA Vreme: 24.07.2015 14:37h

    Na Adi huji je zauzeo pola ade huje i napravio restoran i bastu ogromnu, vidi se da ima podrsku, bilo ko drugi da je postavio kiosk dosli bi da mu sruse!!

  • STALJIN Vreme: 24.07.2015 16:58h

    NEVIDIM STA JE OVDE CUDNO PA PREDSEDNIKU SU OVAKVI NEOPHODNI.

  • Donator Vreme: 24.07.2015 17:30h

    Da li je to donator gospodje presednice Dragice ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP