Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ALO! SAZNAJE

Kristijan odlaže robiju zbog rođenja ćerke!

Autor: D. Ćuruvija | 04.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 4

Aleksandar Kristijan Golubović (45) dobio je poziv da se 1. aprila javi na izdržavanje kazne na koju je osuđen zbog trgovine narkoticima, ali su njegovi advokati zatražili da izvršenje bude odloženo za šest meseci jer je pre dva meseca dobio ćerkicu, saznaje „Alo!“.

Kristijan sa  ćerkicom

Kristijan sa ćerkicom | Foto: facebook

O ovoj odluci treba da odluči sud u Beogradu, a Golubović se od polovine novembra nalazi u Nemačkoj, gde je i dočekao izricanje presude, koja mu je zbog šverca 100 grama heroina i nedozvoljenog držanja pištolja smanjena sa 14 na osam godina zatvora. U međuvremenu, u Nemačku je otišla i njegova supruga Ivana (28), koja je tamo rodila ćerku 10. februra.


- Naš klijent je krajem marta dobio poziv da se u aprilu javi na izdržavanje kazne, ali smo ja i kolega Nikola Todorović podneli zahtev za odlaganje jer naš klijent ima pravo da bude na slobodi šest meseci zbog rođenja deteta. Na ovo odlaganje on, kao i svaki osuđenik, ima pravo. Naš klijent će da poštuje zakon i da se vrati u Srbiju kako bi doslužio kaznu - rekao je juče za „Alo!“ Kristijanov advokat Gvozden Grgur iz Novog Sada.

Golubovića poziv za odlazak na robiju očigledno mnogo ne brine jer se sprema za meč 9. maja u Beču, a za to vreme vredno trenira, organizuje izložbe i šetka se po Evropi. On je prvom presudom bio osuđen na sedam i po godina zatvora, ali mu je kazna povećana 15. januara prošle godine. Na suđenju je rekao da bi ranije kopao kanale nego bio u zatvoru.

- Ja sam veliki protivnik droge. Mnogo sam se promenio, ali ako mislite da treba da me kaznite, korisniji sam za državu ako kopam kanalizaciju ili kanale, nego u kavezu s degenericima i narkomanima. Ljudi iz Šarićevog klana, koji su osuđeni za tone droge, izlazili su posle sedam-osam godina zatvora - rekao je tada Golubović.
Golubović je osuđen jer je sa saradnicima trgovao heroinom od početka avgusta 2009. do 16. januara 2010, kada je uhapšen po izlasku iz Crkve Svetog Marka u Beogradu.
Poslednji komentari
  • matori Vreme: 04.04.2015 08:05h

    Kristijane rodjen si u nemackoj koji ce ti nase drzavljanstvo nemoj da se vracas nego tamo ostani sa familijom. Mi smo odavno big banana...

  • novosadjanin Vreme: 04.04.2015 08:51h

    Kakvo crno odlaganje, pa koliko je on kcerkica u crno zavio. Dajete mu priliku da jos nekoga ojadi, pa mozda i to svoje dete. Srbijo na dnu si, ima li dalje.

  • MIXA Vreme: 04.04.2015 10:47h

    PODRSKA KUMU KRISTIJANU LJUBI TE KUM! Mogu da pljuju i da sude ali nikad nece imati tvoju velicinu!!!

  • Pera Vreme: 04.04.2015 10:49h

    Neka je dete živo i zdravo, ali oca deteta treba strpati u zatvor po presudi koja mu je izrečena. Pošto ga ne brine odlazak na robuju onada zašto traži odlaganje? I nemoj više da laže i folira ovaj narod da je on veliki protivnik droge i da se promenio, kada i dalje radi isto što je radio i ranije. Velika šteta što mu je kazna smanjena. Odmah ga treba strpati u zatvor bez ikakvog odlaganja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP