Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PROTEST

Krivične prijave za organizatore protesta protiv Roma

Autor: | 10.11.2013 - 08:02:00h | Komentara: 2

Centar za prava manjina podneo je krivičnu prijavu za krivično delo izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti protiv organizatora i učesnika rasističkih protesta usmerenih protiv Roma u Zemun Polju.

Protest

Protest | Foto: D. Milenković

U tom naselju grupa građana je organizovala višednevne proteste na ulicama uz, kako je saopštio ovaj centar, različite rasističke povike i komentare. Ova organizacija upozorava da su zbog protesta i nedostatka adekvatne reakcije državnih organa stanovnici Zemun Polja romske nacionalnosti uplašeni za svoju i bezbednost članova svojih porodica, pa se mnogi od njih boje da decu pošalju u školu.

Poslednji komentari
  • jeca Vreme: 10.11.2013 10:05h

    Sta reci ispade da su vayniji od nas ! strasno nesmes da se bunis !

  • momazver Vreme: 10.11.2013 11:19h

    ALO,BRE..Da se protiv te NVO podnese tuzba sto kao mirodjija gura sebe u sve corbe, a narod je/ih-corbe/ ne voli. Razlog...Pa kad toliko *brine* za neke slucajeve,sto ih svojom kulturnom skolom ne obrazuje i vaspita i udeli im nesto svojih, ogromnih, para koje dobijaju i kao kakve lezilebovicke/njih 10tak u toj NVO deli i do milion evra/ih i trose. Evo priznajem ,mi nismo mogli da ih naucimo skoli,kulturi, radu..mislim ne sve, eto sad neka se NVO pobrine za one s kojima smo mi omanuli, a zaista smo probali...ALO BRE..ima nekih porodica koje NECE da se peru, NECE da rade, NECE de se socijalizuju,NECE da uce, loze parker, prodaju svoje sanitarne cvorove ,kradu sahtove, prodaju i iskoriscavaju svoju i tudju decu,ALO,BRE nvo tuzi te porodice i pojedince, a ne narod koji je vec poludeo plaseci se za svoju decu da ne ovasljive, da im ne otmu patike, jakne, lancice, bicikle,da im ne opljackaju ..Na kilometar se oseti taj deo grada..mirise kao NVO

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP