Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DRAGICA MRŠAVI U STILU SVETSKOG DŽET-SETA

Krka meso i skida kile!

Autor: D. R. - R. B. | 10.04.2015 - 20:00:00h | Komentara: 2

Prva dama Srbije Dragica Nikolić (60) stala je rame uz rame sa budućom engleskom kraljicom Kejt Midlton, ali i sa pevačicom Dženifer Lopez i svetskim topmodelom Žizel Bundšen. Ono što povezuje ove četiri dame je visokoproteinska Dukanova dijeta, po kojoj se jede uglavnom meso!

Nadrljaće Tomini prasići:  Dragica Nikolić

Nadrljaće Tomini prasići: Dragica Nikolić | Foto: Petar Marković

Supruga predsednika Srbije, naime, uskoro će da se oproba u skidanju kilograma upravo na način na koji su to uradile pripadnice svetskog džet-seta. Dragica, istina, čeka da joj stigne “recept” modifikovane Dukanove dijete od kreatorke Jelene bin Drai, žene arapskog šeika Saida, koji omogućava da se za deset dana izgubi šest kilograma! Tako će Nikolićeva, koja po načinu odevanja ne odaje utisak da je iz Srbije, i svoju liniju da dotera do savršenstva, baš kao što je Kejt Midlton, koja je proslavila Dukanovu dijetu, smršala ne bi li ušla u večanicu kreatora Aleksandra Mekvina.


Dragica ćuti!


„Alo!“ je pozvao Ivu Žikić, savetnicu za medije Dragice Nikolić, za komentar prve dame, ali je ona, ne saslušavši naše pitanje, kratko rekla:
„U velikoj sam gužvi! Vrlo ste ljubazni! Doviđenja!“

E sad, zanimljivo za Dukanovu dijetu je to što se svodi na mesište - sve je dozvoljeno dok se unose uglavnom proteini, pa će prva dama Srbije uživati do mile volje u specijalitetima iz Bajčetine - čvarcima, kobasicama, pršutici, pečenju... Jedini problem je, prema rečima nutricioniste Milke Raičević, to što ovakav režim ishane ne bi trebalo sprovoditi bez nadzora lekara.

Bravo, Dragica!:  Kejt Midlton

Bravo, Dragica!: Kejt Midlton | Foto: AP


- Nije za izuzetno mlade devojke, niti osobe od 60 godina ili starije. Ono što je posebno važno za tu dijetu je da osoba koja je započinje mora da bude potpuno zdrava, jer mogu da joj stradaju bubrezi. Uz to, velika količina mesa utiče na povišene vrednosti triglicerida i holesterola, koji štetno utiču na organizam. Ta dijeta spada u brze dijete, a sve što je brzo, to je i kuso, jer se dobija čak pet kilograma kada počnete normalno da jedete - objašnjava ona, pa mi savetujemo Dragici da se ipak prvo konsultuje sa svojim lekarom.

Dević: Dragica super izgleda!

Bane Dević, stilista, procenio je za „Alo!“ izgled prve dame Srbije.
- Smatram da Dragica Nikolić lepo izgleda i evidentno je da vodi računa o svom izgledu. Možda ima mali višak kilograma, ali to je zanemarljivo za ženu u njenim godinama. U svakom slučaju, sada izgleda bolje nego pre, što je za svaku pohvalu - kazao je on.

Poslednji komentari
  • Gordana Vreme: 11.04.2015 01:07h

    Gospodja Dragica Nikolic,ekstra izgleda,a porediti je sa Kejt Midlton je veoma veliki kompliment,jer je gospodja Dragica duplo starija i stvarno prirodno lepa i simpaticna zena,nadasve dobra majka ,supruga i baka.

  • Драгомир Vreme: 11.04.2015 07:06h

    Ја редовно купујем АЛО још из времена када сте били новинчина!Често вас критикујем али највише сте позитивни јер објављујете мишљења нас срба из Србије.У једним познатим новинама већу предност имају коментари хрвата а ми срби из Србије немамо шансе? На жалост готово сви пишете измишљотине против прве даме Србије госпође Драгице Николић?Не иде баш писати како прва дама ,,крка,,?Она је образована жена,бака и бави се хуманитарним радом.Одакле јој новци?Е,па,зините да вам кажем?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP