Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

REKONSTRUKCIJA

Krkobabić: Zameniti one koje su loše radili u Vladi Srbije

Autor: Beta | 08.03.2013 - 10:18:00h | Komentara: 2

Zamenik predsednika Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić izjavio je da rekonstrukcija Vlade Srbije zavisi od dogovora koalicionih partnera i da oni u vladi koji su loše radili treba da budu zamenjeni.

Milan Krkobabić

Milan Krkobabić | Foto: Rajko Ristić

On je za dnevni list Danas od utorka rekao da inicijator rekonstrukcije vlade treba po pravilu da bude najjaca stranka i da PUPS apsolutno prihvata da se sagleda učinak vlade i da sve političke partije izmere svoj doprinos u ostvarenju proklamovanih ciljeva.

- Podrazumeva se da će rekonstrukcija zahtevati razgovore s postojećim koalicionim partnerima ili nekim drugim. Pretpostavljam da predviđa i definisanje nekih novih konkretnih ciljeva, jer vlada je i formirana zbog konkretnih ciljeva, a ključni i osnovni motiv PUPS-a jeste otklanjanje socijalnih tenzija, što je u najvećoj meri realizovano - dodao je Krkobabić.
On je rekao da PUPS ne deli ministarstva na ona koja pripadaju ovoj ili onoj partiji i da je Vlada Srbije je za njih jedinstvena celina.
- Kažemo da su odlicni rezultati u borbi protiv korupcije i kriminala, da smo na dobrom putu ka ulasku u EU, a i u otklanjanju socijalnih tenzija, gde smo mi najviše učestvovali. Oni koji nisu dobro radili, treba da budu zamenjeni - ocenio je Krkobabić.
Na pitanje da li je priča o smeni gradonačelnika Beograda prestala, Krkobabić je naveo da još nije bilo zvaničnih inicijativa na tu temu.
- Inicijativu može da pokrene najveća politicka opcija i da stoji iza
toga. Sve ostalo je u sferi medija - dodao je on.
Poslednji komentari
  • Pistaljka Vreme: 08.03.2013 12:44h

    Tacno da je rekonstrukcija bolja od izbora, jer u ovom trenutku za to ne postoji razlog.Drzati se one da je bolje spreciti nego leciti. Posto PUPS podrzava rekonstrukciju krenite od sebe, daj te drugima primer.

  • ljubiša Vreme: 09.03.2013 00:12h

    u normalnoj državi, onoj SFRJ, samo gubitnici, koji nisu mogli više od gimnazije, zapošljavali su se u poštama. U pustoši od privrede, pošte postaše profitabilne. A penzioneri, socijalistički, domanovićevski predvodnici. Ko je uopšte od ministara radio dobro?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP