Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

EKSKLUZIVNO U EMISIJI GOLI ŽIVOT

Krstić: Nisam bio
dvorska dama Borisa Tadića!

Autor: Ekipa "Alo!" | 29.03.2013 - 14:03:00h | Komentara: 1

Eksluzivno u emisiji "Goli život", koja će biti emitovana sutra u 21 na televiziji "Hepi", Nebojša Krstić savetnik bivšeg predsednika Srbije, konačno je progovorio o svom odnosu sa Borisom Tadićem.

Nebojša Krstić

Demantovao Velju Ilića: Nebojša Krstić | Foto: Željko Šafar

Krstić je u ovoj emisiji otkrio kako su izgledali razgovori bivšeg predsednika Tadića sa svetskim državnicima!

Već u startu razgovora Krstić je negirao varljivo sećanje Velje Ilića da je Tadić ponudio Putinu prazne rudnike soli u Tuzli, za skladište ruskog gasa iz Južnog toka i da mu je ruski predsednik rekao da je to možda interes zapada, ali ne i Srbije.


- Velja Ilić nije ništa razumeo, pošto nije ni znao gde se nalazi – kaže kategorično Nebojša Krstić.


Takođe, Krstić je potvrdio, da nije došlo ni do prepirke i tuče članova kabineta Koštunice i Tadića oko toga koji će od njih da stoji pored Putina.

Savetnik za medija bivšeg predsednika pričaće u sutrašnjoj emisiji i zašto Boris Tadić svojevremeno nije primljen u grupu Idoli, iako je neuporedivo bolje pevao i od njega i od Šapera:


- Njega je i tada samo interesovala politika. Išao je stalno na neke demonstracije, ali nikad nije bio ni na jednom koncertu Idola - prisetio se Krstić koji je decenijama trpeo različite javne uvrede i omalovažavanja.

Govorilo se da je bio dvorjanin ili, čak dvorska dama, na dvoru Borisa Tadića, na šta on ravnodušno odgovara:

Nebojša Krstić

Otkrio tajne svog odnosa sa Tadićem: Nebojša Krstić | Foto: Željko Šafar

- To su najobičnije gluposti, jer je rad u predsedničkom kabinetu izuzetno ozbiljan i stersan posao. Ni sam ne znam koliko sam telefona razbio o zid, besan što je svet nepravedan i što nas nijedna velika sila ne razume. U svakom slučaju Boris Tadić se sreo sa svim državnicima osim Obame, sa kojim se samo pozdravio. Bilo je govora da bude primljen u Beloj kući, posle hapšenja Mladića, i to je trebalo da se desi baš uoči predsedničkih izbora protiv Nikolića. Da je Tadić već pušten niz vodu, videlo se već prilikom posete Angele Merkel Beogradu, koja mu je predala zahteve oko Kosova. Ovde se pisalo i pričalo da mu je rekla da, ako on neće to da ispuni, ona ima već spremnu ekipu, koja hoće – kaže Krstić i nastavlja: Međutim, to su besmislice i podmetanja. Državnički razgovori tako izgledaju samo onome  ko na njima nikad nije prisustvovao. Nikad se ne prelazi granica pristojnosti i protokola.


Boris Tadić je, podsećamo, svoju diplomatsku ofanzivu počeo susretom sa britanskim premijerom Tonijem Blerom, pod jednim, šatorom u Brajtonu, kad je pokušao da za srpsku stvar zainteresuje i najvećeg zagovornika Nato bombardovanja Srbije.


- Italijanski premijer, Silvio Berluskoni je voleo da se šali i rekao je Borisu Tadiću da je lepši od Džordja Klunija. Berluskoni je pričao i koliko je voleo Dejana Savićevića, kao igrača spremnog za velika dela  – dodaje Krstić.

Na pitanje voditelja Milomira Marića, zašto je Anđelina Džoli otišla kod Josipovića, umesto kod Tadića, na koga se navodno naljutila zbog izjave da se budi sa Severinom, Nebojša Krstić kaže da je to možda duhovito, iako nije istinito, pošto službena poseta Anđeline Džoli Beogradu nije ni bila predviđena, jer je Srbe već oklevetala u svom filmu.

Poslednji komentari
  • marko Vreme: 30.03.2013 00:33h

    u vezi naslova...mozda je bilo obratno..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP