Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

KVAR PRODUŽIO RESTRIKCIJU

Kruševac više od 30 sati bez vode!

Autor: Tanjug | 22.04.2015 - 16:05:00h | Komentara: 0

Veći deo Kruševca nema vodu više od 30 sati, zbog kvara na glavnom ventilu magistralnoog cevovoda u Lipovcu, a tim podom večeras će zasedati i gradski Štab za vanredne situacije.

Osveštavanje vode u Vodovodu

Zbog izvođenja radova na ugradnji merača protoka vode u selu Lipovac kraj Kruševca, od juče u 7 sati ujutro veći deo grada je bio bez vode zbog planskog isključenja uzrokovanog kvarom. Radovi su završeni u ponoć, ali je tokom prepodneva popucao glavni ventil na magistralnom cevovodu u Lipovcu tako da vode i dalje nema.

Zamenik načelnika gradskog Štaba za vanredne situacije Dušan Todorović rekao je Tanjugu da će u 18 sati biti održana sednica tog štaba kada će nadležni iz Vodovoda podneti izveštaj o stanju na terenu.
"Vode nema, odnosno zbog kvara na cevovodu ne može da stigne do građana", rekao je Todorović dodavši da će se sve ostale informacije znati posle sednice štaba.

Vodovod

Vodovod

 
Ekipe Vodovoda su na terenu, očekuje se i dolazak stručnih ekipa Jedinstva iz Užica kao pomoć u radovima na otklanjanju kvara, prenela je Radio televizija Kruševac. Nadlezni iz gradskog Vodovoda su naveli i da se ne može pouzdano tvrditi kada će doći do normalizacije u snabdevanju vodom korisnika sa sistema vodosnabdevanja Ćelije.

Zbog izvođenja radova na ugradnji merača protoka vode u selu Lipovac kraj Kruševca, od juče u 7 sati ujutro veći deo grada je bio bez vode. Iz sistema vodosnabdevanja isključeni svi potrošaci osim užeg gradskog jezgra, odnosno prioritetnih potrošača, poput bolnice i većine vrtića, a obezbeđen je dovoljan broj cisterni. Ugradnja merača protoka vode na merno regulacionom bloku Lipovac je deo projektnih aktivnosti u sklopu realizacije vodosnabdevanja susednih opština Varvarin i Ćićevac.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP