Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

FATALNE SRPSKE LJUBAVI VI

Krvavi kraj džet-set romanse!

Autor: Sanja Arsić | 12.04.2013 - 23:07:00h | Komentara: 4

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda upoznali su se na Cetinju u julu 2008. na jednoj modnoj reviji. Mladi maneken nije skidao pogled sa atraktivne pevačice i denserke, što njoj nije promaklo. Privlačnost između deset godina mlađeg, zgodnog momka i u to vreme za mnoge najseksepilnije Srpkinje bila je veoma jaka, ali pokazaće se i fatalna za oboje.

Pucao joj u glavu, pa ubio i sebe:  Filip Kapisoda  i Ksenija Pajčin

Pucao joj u glavu, pa ubio i sebe: Filip Kapisoda i Ksenija Pajčin | Foto: Goran Srdanov

Maneken je bio opčinjen pevačicom, pa se nakon tri meseca preselio iz Crne Gore u Srbiju, tačnije u Beograd, kako bi što više vremena provodio sa svojom devojkom. Isticali su da su najskladniji par, ali posle samo nekoliko meseci zabavljanja dogodio se i raskid.

Razlog je bio to što je Filip odlučio da učestvuje u rijalitiju „Veliki brat“, a u tome ga Ksenija nije podržala. Dok je on bio u kući, u kojoj se istakao ćutanjem, prelepa pevačica je u jednoj emisiji čak i rekla da je Filip izgubio šansu kod nje kada je ušao u rijaliti. Dodala je da nije inteligentan, ali i da nije toliko glup kako ga predstavljaju, da je mala beba, neiskusan u životu, žigolo, da voli kada ga ona šamara.

Policija na  uviđaju ispred  Ksenijinog stana

Policija na uviđaju ispred Ksenijinog stana | Foto: Vesna Lalić

Kada je napustio šou „Veliki brat“ i čuo šta je sve denserka o njemu pričala, odlučio je da stavi tačku na sve priče, rekavši da je slobodan momak i da ga prošlost i bivša devojka ne zanimaju. Iako su oboje isticali da su srećni jedno bez drugog, istina je bila drugačija. Romansa između Ksenije i Filipa obnovljena je krajem 2009, kada su započeli i zajednički život.
Niko nije ni slutio kako će se okončati. Svuda su se pojavljivali zajedno, ne skrivajući emocije, a samo mesec dana pre tragedije, Pajčinova je u javnosti rekla da planira i porodicu sa Kapisodom i da nikada nije bila srećnija i voljenija. Događaji koji su usledili najstrašnije su demantovali njene reči. Strast, ljubomora i posesivnost nadmašili su ljubav.
U Ksenijinom stanu, 16. marta 2010, par je pronađen mrtav. Ksenijina mama Ljubica zatekla je stravičan prizor, policija je ustanovila da se radi o ubistvu i samoubistvu. Zbog prevelike ljubomore, Filip je u toku svađe izvadio pištolj i pucao Kseniji u glavu, a zatim ruku digao i na sebe.

Ksenijin grob na Novom groblju

Ksenijin grob na Novom groblju | Foto: Goran Srdanov

Sahranjena u belom sanduku!


Ksenija je sahranjena 20. marta na Novom groblju u Beogradu. Prema želji njenih roditelja, sahranjena je u belom kovčegu u farmerkama i tunici koje je najradije nosila. Govor na grobu držala je Vesna Urošević iz „Siti rekordsa“, koja je između ostalog izgovorila i stihove Ksenijine pesme „Farsa“, čije su poslednje reči: „Za tren ja sam nestala“.

Poslednji komentari
  • miki Vreme: 13.04.2013 13:03h

    Žao mi je ove lepe devojke. Taj glupi gad je ubio.

  • sinisa Vreme: 13.04.2013 15:45h

    taj kapisoda je bio neobrazovani, dusevni bolesnik plus ta promena sredine i dolazak sa sela u veliki grad u njemu je stvorio nesigurnost ,strahove i paranoju.nazalost to je zivotom platila nasa sugradjanka kao i mnoge pre nje.

  • bosko Vreme: 13.04.2013 15:48h

    koji je on dzet set.mali seljacic koji nije zavrsio ni srednju skolu.videli smo ga u velikom brat,decko je bio nepismen.ko zna iz kog sela je dosao da ubije ovu divnu devojku u njenoj kuci

  • ana Vreme: 13.04.2013 23:48h

    Menu zoo Filipa, Poston momak Sa Cetinja,izvinite molim vans izvinite I neka mi Bog oprosti o mrtvima ne valja lose govoriti,ona je bola iskusna djevojka U svakom pogledu, ko je mogao Filipa uvuci U drogu,on je bio zeljan gradskog zivota,nazalost,velegrad I njeno poigravanje Sa njegovim osjecanjima.Neka I'm je Obama laka zemlja, a njihovi roditelji ce Patti za svojom djecom.Istinita prica kako naivna djeca iz Mali sredina mogu nastradati

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP