Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

IMA LI KRAJA BEZOBRAZLUKU HAŠIMA TAČIJA?!

Krvnik traži izvinjenje od Srbije!

Autor: I. Žigić | 18.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 3

Umesto da se izvine srpskim žrtvama sa Kosova, u slučaju da zaista dođe u Beograd 24. aprila, kosovski ministar spoljnih poslova Hašim Tači, koji je osumnjičen za više ubistava, kidnapovanja, razbojništava i drugih zločina na Kosovu, poručuje da će od Vlade Srbije zahtevati izvinjenje!

Tači sa „kalašnjikovim“: Slika iz ratnih dana

Tači sa „kalašnjikovim“: Slika iz ratnih dana

Kako je za „Alo!“ poručio zamenik ratnog zločinca Hašima Tačija u kosovskom ministarstvu Petrit Seljimi, on očito nema nameru da se u srpskoj prestonici izvinjava za zločine koje su Albanci počinili nad Srbima na Kosovu, naprotiv.


- Republika Kosovo očekuje da se, kao deo punog pomirenja, Vlada Srbije u budućnosti izvini za 10.000 žrtava rata na Kosovu i 20.000 žena koje su silovali srpska policija i vojska – rekao je Seljimi uz ocenu da je „Kosovo poslednja žrtva strašne diktature Slobodana Miloševića, koji je izazvao tri rata“. Seljimi je za „Alo!“ istakao da je Tačija u Beograd pozvala srpska nevladina organizacija na konferenciju posvećenu mladima, na koju je on vrlo rad da dođe.

- Ostaje da se vidi da li postoji spremnost srpske strane da obezbedi ovu posetu – poručio je Seljimi.
I pored negodovanja čitave javnosti povodom eventualnog Tačijevog dolaska, pogotovo porodica žrtava stradalih i nestalih na Kosovu, iz Evropske unije poručuju da očekuju da se poštuje procedura predviđena Briselskim sporazumom.
- Ugovorena je procedura uzajamnih poseta srpskih i kosovskih zvaničnika koja predviđa da se sve rešava preko oficira za vezu - rekla je portparolka visoke predstavnice EU Maja Kocijančič.
Poslednji komentari
  • slavkojan Vreme: 18.04.2015 09:56h

    Ako se ovom monstrumu i krvniku dozvoli ulazak u Srbiji,onda definitivno Srbijom ne vladaju Srbi.

  • Lune Vreme: 18.04.2015 13:42h

    Hm,hmm..sve je to uredu,tajkuni i crkve funkcionisu, ali na ciji “pogon” dolazi i “blagodetni Taci”, nacista okoreli zlocinac..? zar “juzna srBska pokrajina” nema nekog normalnog Albanca ili Albanku za kontakt u zajednickoj prestinici Beogradu..?

  • Nislija Vreme: 18.04.2015 14:20h

    Ako be neka mu se izvine "gospoda politicari" i lepo ugoste a nasi ne smeju da prigvire u "republici kosovo" Ima nas jos dugacko da ... svi! Ali nece narod to jos dugo da trpi! SRAMOTA GOSPODO MINISTRI I PREDSEDNICI!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP