Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BRANKO FILIPOVIĆ FIDO TUGUJE ZA DANILOVIĆEM

Kume, oprosti mi!

Autor: J. Paunović | 06.06.2013 - 16:01:00h | Komentara: 2

„Poslao sam mu i pismo na kućnu adresu u kojem sam napisao da mi je žao svega što se dogodilo i da sam samo ja kriv. Međutim, Saša mi nije odgovorio ništa. On je jedini koji je u najtežim trenucima bio uz mene“, ovako se u pritvoru Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici Fido jada „žiteljima“ oko sebe jer je izbo kuma Predraga Sašu Danilovića, bivšeg košarkaša i predsednika KK Partizan.

Predrag Danilović

Još ćuti o  uzroku  sukoba:  Predrag  Danilović

Još ćuti o uzroku sukoba: Predrag Danilović | Foto: Andrej Isaković

- Uhapšeni Fido je u manjoj grupi i ima ih trojica. Nije se žaasebi da oprosti to što je uradio u „Kafanici“. Zna da je popio u da je Danilović imao samo dobru nameru da ga spreči da napadne devojku Sanju.

Međutim, ni u policiji ni kod istražnog sudije Fido nije želeo zvanično da govori o incidentu. Branio se ćutanjem. Samo je prekjuče istražnom sudiji rekao da se oseća loše i da nije u mogućnosti da odgovara na pitanja.

- Nije imao snage da se preda policiji. On se o Daniloviću raspitivao, ali nije otišao da ga poseti. Ni sada mu nije jasno kako se sve tako brzo dogodilo. Rekao je da nikada ne može da zaboravi šta je sve Saša uradio za njega. Da je jedini bio tu kada mu je bilo najteže, kada mu je umro otac - priča jedan od prijatelja uhapšenog Fida, kome se na teret stavlja pokušaj ubistva, za šta je zaprećena maksimalna kazna od 15 godina.

Neposredno pred  incident zajedno pili:  Danilović i  Filipović

Neposredno pred incident zajedno pili: Danilović i Filipović / Foto: Blic

Podsećanja radi, Danilović se sa još nekoliko prijatelja 18. maja našao u „Kafanici“, koja je u vlasništvi Filipovića. Sve je bilo u najboljem redu dok nije počeo da pije, a zatim da po navici maltretira svoju devojku Sanju. U nekoliko navrata, prijatelji su ga molili da se obuzda. U jednom trenutku, počeo je da baca sve sa stola. Jedna od pepeljara završila je na glavi Danilovića. Međutim, kada mu je slavni košarkaš prišao ne bi li ga obuzdao, Fido se dočepao noža i ubo Danilovića, a nakon svega je pobegao. Međutim, na osnovu operativnih saznanja, policija je ušla u trag Filipoviću, koji je krio u iznamljenom stanu u Beogradu. On je uhapšen u nedelju oko 13 sati na mostu Gazela.

Bio je u automobilu sa jednim prijateljem, koji je nakon saslušanja pušten. Fidu je istražni sudija juče odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da će pobeći ili uticati na svedoke.

Uviđaj u

Mesto okršaja: „Kafanica“ | Foto: Marko Metlaš

Danilović ćuti o incidentu
O tome šta se i kako dogodilo u „Kafanici“ Predrag Danilović ne želi da govori javno. Počeo je da radi u Partizanu, a prema rečima njegovih prijatelja, Branka Filipovića ne smatra više svojim prijateljem i pridružiće se krivičnom gonjenju. Kako „Alo!“ saznaje, Danilović još nije saslušan kod istražnog sudije.

Poslednji komentari
  • lola Vreme: 06.06.2013 16:55h

    Meni je idalje vrh to sto se Pedja pozvao na diplomatski imunitet u svojoj zemlji.

  • Rednap Vreme: 06.06.2013 22:55h

    Tuzno da tuznije ne moze biti.Alkohol je ucinio svoje kao nebrojeno puta dosad.Prosao sam put asocijalnog pijanca opasnog po okolinu i sebe,sklonog nasilnickom ponasanju ,samopovredjivanju,nanosenju ipovreda i bola i sebi i drugimaUuspeo sam uz pomoc milog Boga da postanem drugi covek.Popijem poneki put casu vina i to je to. Molim se Gospodu da im pomogne obojici

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP