Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SUSRET STARIH JARANA

Kusta i Mile krkali u Beogradu!

Autor: E. A. | 15.05.2013 - 23:22:00h | Komentara: 11

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i reditelj Emir Kusturica sreli su se juče posle podne u jednom poznatom beogradskom restoranu, a njihovo druženje nije promaklo našem fotoreporteru.

Aj,, uzeću jednu bonu

Aj, uzeću jednu bonu | Foto: Đorđe Kojadinović

Susret starih jarana bio je više nego prisan, a Mile i Kusta proveli su uz ručak dva sata u prijateljskom razgovoru. Baštu restorana prvi je napustio Dodik i po izlasku kratko poručio da je došao da se vidi s prijateljem.

Ovako slatkih  nema u Sarajevu

Ovako slatkih nema u Sarajevu | Foto: Đorđe Kojadinović


Prvi čovek RS se na zalogaj sa poznatim filmadžijom uputio odmah nakon beogradske konferencije „Republika Srbija i Republika Srpska - stari i novi politički izazovi“, na kojoj je bio jedan od glavnih govornika.

Taman da mi jedna  ostane i za posle

Taman da mi jedna ostane i za posle | Foto: Đorđe Kojadinović


- Republika Srpska očekuje od Srbije podršku za njenu politiku, sviđalo se to Srbiji ili ne, kao što RS prati politiku Srbije i njene odluke o Kosovu. Srbija ne može da preuzme ulogu definisanja odnosa u BiH jer je značajno zakasnila i nije se afirmisala kao takva - podvukao je Dodik.

Zar vam nisam rekao  da sam već dao poslednji  intervju: Emir Kusturica

Zar vam nisam rekao da sam već dao poslednji intervju: Emir Kusturica | Foto: Đorđe Kojadinović

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 16.05.2013 04:25h

    Ugledni tipovi nema sta,Dodik vjerovatno castio iz penzionog Fonda,zato opet penzije kasne.Setaju se po Srpskoj k'o da im je babovina,pa postalo im tijesno pa u Belgradu prosipaju neotesane manire.Nadam se da je Dodik shvatio da persira narocito novinare i voditelje.Sto i prica o Sarajevu kad provodi vrijeme na svom imanju-Laktasi.Odgovara mu to krka,jer da jede R.Srpska ne bi pala na crne grane.

  • Leka Vreme: 16.05.2013 05:48h

    Ručak u čuvenoj" Maderi".Što se tiče Mileta,on je jedini sa mudima od svih ovih srpskih političara i radi čovjek po svom planu,a za dobro Republike Srpske.

  • Saki Vreme: 16.05.2013 08:49h

    Super, došao službenim avionom, obišao stanove, nakrkao se pa prosipa demokratiju po RS. Čime li je platio, verovatno čekovima na rate.

  • Don Vreme: 16.05.2013 08:55h

    Ajde seljaci navalite sa ružnim komentarima. Ko ne zna za STID taj je nula (O) a to su svi oni primitivci koji nikad ništa nisu uradili u svom životu sem pljuvanja drugih! Jadna si Srbijo!

  • ANI Ogovor Vreme: 16.05.2013 09:26h

    Ana, Lupas bez veze, samo zato sto nevolis Dodika. Repiublika Srpska moze da bude ponosna na Dodika, jer da nije njega bilo davno bi bio unisten Dejtonski sporazum. Da Srbi imaji vise Dodika nebi sve ovo bilo kako je. Republika Srpska nije na crnim granama. Tvoji pausalni komentari govore da si politicki drugacije opredeljena. Dodik je ka i Vucic naj bolji koje su srbi ikad imali.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP