Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

BIVŠI POTPREDSEDNIK VLADE U KARAMBOLU NA DORĆOLU

Labus se zakucao u ambasadorski auto!

Autor: I. Žigić | 16.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 6

Miroljub Labus, bivši potpredsednik vlade i profesor ekonomije na Pravnom fakultetu, udario je u ponedeljak svojim automobilom u vozilo brazilske ambasade, pa je saobraćajna policija protiv njega podnela prekršajnu prijavu zbog izazivanja saobraćajne nezgode, saznaje “Alo!”.

Ako sam napravio  saobraćajni prekršaj,  vozač ambasadorovih kola je saučesnik u  tome, jer je zagradio ulaz na regularni parkin

Ako sam napravio saobraćajni prekršaj, vozač ambasadorovih kola je saučesnik u tome, jer je zagradio ulaz na regularni parkining | Foto: Emil Čonkić

Kako je navedeno u policijskom zapisniku, Labus je u Gospodar Jevremovoj ulici autom “subaru forester” oko 13.20 naleteo na BMW koji je u vlasništvu Ambasade Brazila i tom prilikom na tim kolima napravio štetu od oko 600 evra. U vozilu ambasade se u tom momentu nalazio samo vozač, a niko od učesnika ovog incidenta nije povređen.

Pošteno ogrebao limuzinu Ambasade Brazila

Pošteno ogrebao limuzinu Ambasade Brazila


Labus pak za “Alo!” poručuje da nije krivac za udes i objašnjava da je automobil ambasade bio nepropisno parkiran pored kanti za đubre, te da je zauzeo pola ulice i pola ulaza na regularni parking ispred zgrade na Dorćolu u kojoj živi.

- Ja sam ta kola samo očešao pri ulasku na parking, jer je drugo vozilo dolazilo iz suprotnog smera i nisam imao dovoljno prostora da prođem. Takođe, pre dolaska saobraćajne policije, vozač ambasade je pomerio svoj automobil, na šta sam i skrenuo pažnju saobraćajnom policajcu, ali on na to nije reagovao - objašnjava Labus.

 
Kako dodaje, po njemu, šteta na vozilu ambasade ne prelazi 100 evra.
- Ako sam ja napravio saobraćajni prekršaj, vozač ambasadorovih kola je saučesnik u tome jer je zagradio ulaz na regularni parking. Uzgred rečeno, ja sam stanar u ovom kraju i mi inače imamo velikih problema sa bahatim vozačima koji se parkiraju gde god stignu. Ovo nije prvi ovakav slučaj - zaključuje Labus i poručuje da očekuje izvinjenje od brazilske ambasade, jer “ne mogu da se bahato ponašaju usred Beograda”.
Poslednji komentari
  • pera Vreme: 16.05.2015 11:15h

    Laki je malo nervozan.

  • S. Vreme: 16.05.2015 11:43h

    Labus , jel' to beše onaj eks ministar što je rekao : " ZAŠTO SRBIJA DA PROIZVODI KAD MOŽE DA UVOZI ?"... A sada "bahati" brazilci...da je neki obični građanin srba-boranija , sve bi bilo lako i brzo sređeno ali 'vakoo...će da vidimo.

  • plazma Vreme: 16.05.2015 12:13h

    cekaj, ti si udario u parkirano, staticno vozilo i kriv je drugi vozac jer ti ne znas da vozis ??? Mogao je on i na banderu da ga parkira, ti manevrises oko njega, sto je to za tebe visa matematika, to je druga prica....

  • Hrast Vreme: 17.05.2015 09:20h

    Besposlen pop i prasice krsti, mi srbi imamo tu izreku. Jednostavno da resavaju probleme vjernici-crkva, mislim prvenstveno na cijenu usluga srazmjerno krizi previsoke su, bahatost pojedini popova na koje se masovno vjernici zale, dali je vazno ko je episkop, nije posteno radio smjena, vijagra to je poslednja stvar koja se tice njih, mislim njihove debate, neka narod sve placa samo dokle.

  • miloÅ¡ Vreme: 17.05.2015 13:05h

    Crkva ko crkva, slave laž a preziru čoveka. Da mi ovde imalo razuma imamo ne bismo prepravljali istoriju i držali neljude za heroje a heroje za neprijatelje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP