Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SLIKE KOJE SU OBELEŽILE 2014. GODINU

Ledeni izazov za Srbiju!

Autor: Ivana Kljajić | 31.12.2014 - 09:36:00h | Komentara: 5

Godina za nama bila je jedna od „najfotogeničnijih“ godina, barem ako je suditi po galeriji koja se mogla sastaviti od svih zabeleženih detalja u srpskoj politici. Neke od ovih fotografija ostaće verovatno u analima pre svega zbog smeha koje na prvu loptu izazivaju. Ipak, ove slike mogu prilično precizno da definišu i našu ne tako veselu svakodnevicu koju smo proteklih 12 meseci živeli zahvaljujući baš junacima koji se sa njih smeše.

AKCIJA GODINE: Vučić u ulozi Supermena!

Aleksandar Vučić nosi dete iz smetova kod Feketića

Aleksandar Vučić nosi dete iz smetova kod Feketića | Foto: RTS

Nimalo naivna situacija sa snežnim nepogodama bila je povod za najurnebesniju zezanciju u 2014. Dolazak gologlavog Aleksandra Vučića, tada u ulozi tek prvog potpredsednika Vlade, u smetove Feketića i akcija spasavanja dece iz zavejane kolone bili su odlična potka za neke od najduhovitijih pošalica na društvenim mrežama, na šta su botovi oštro uzvratili.

MERAK GODINE: Kad Toma slavi šljivu!

Toma


Manifestacija „Selo slavi šljivu“ u mestu Grgure kod Blaca izmamila je od predsednika Tomislava Nikolića jednu od njegovih najopuštenijih poza. Fotografi su uhvatili momenat Nikolićevog neobičnog zanosa, kako uživa zagrljen sa pevačem Milanom Topalovićem Topalkom i pakistanskim ambasadorom Arifom Mahmudom. Sliku je objavila Ambasada Pakistana.

BATAK GODINE: Ministarka bez suknje!

Jadranka Joksimović

Jedno obično gostovanje u jutarnjem programu ministarka bez portfelja Jadranka Joksimović uspela je da pretvori u senzaciju. Ministarka se u ranu zoru pojavila u televizijskom studiju i u prvi plan izbacila noge u upadljivim čarapama, a samo oni najoštrijeg oka mogli su da uoče da je predstavnica Vlade Srbije na sebi imala i suknju!

EKSKURZIJA GODINE: Vlada u raspevanom autobusu!

Ekskurzija

Spektakl je već u najavi bio zagarantovan: Vlada Srbije autobusom putuje u Niš na sednicu. Tek je povratak iz Niša u večernjim satima izvukao iz ministara ono najzabavnije.

Ekskurzija

Najraspevaniji je bio Ivica Dačić, ali nisu mnogo zaostajali ni Bratislav Gašić i Aleksandar Antić. Bila je to i prilika da poslovično ozbiljni Nebojša Stefanović zapeva, a Dušan Vujović uzme gitaru.
 

BLEŠTAVILO GODINE: Dragičino isijavanje!

Dragica Nikolić

Godina za nama bila je i godina transformacije prve dame Srbije Dragice Nikolić od skromne domaćice i ikonopisca do potencijalnog trendsetera srpskog džet-seta. Ona je sijala u različitim modnim linijama poznatih svetskih dizajnera, ali ni na jednom događaju nije zasenila onoliko koliko na prijemu u Ambasadi Ujedinjenih Arapskih Emirata u Beogradu.

SREĆNIK GODINE: Antićeva ledenica!

„Majo, meni je bilo  teže“: Aleksandar Antić

Aleksandar Antić | Foto: foto youtube

Ministru energetike Aleksandru Antiću šlem je spasao život od ledenice koja ga je pogodila kod Majdanpeka. Glava je ostala čitava, ali je šlem pukao. Antiću je to bio drugi peh u ovom delu Srbije (prethodno je automobilom sleteo s puta), pa se posumnjalo da je žrtva vlaške magije. Da bi odagnao zle sile, ministar je otišao u crkvu i sebi za zdravlje zapalio sveću.

 

SLIKA I PRILIKA GODINE: Vulin razgaćen u spa centru! 

Aleksandar Vulin

Ministar rada Aleksandar Vulin nije mogao da odabere gori trenutak za odmor. Ma koliko pokušavao da se opere od svih brljotina koje su mu mediji otkrili, Vulin će ipak morati da se oprosti od imidža skromnog i pravednog levičara zbog jedne „ubitačne“ fotografije. Najglasniji zagovornik smanjivanja plata i penzija uhvaćen je kako razgaćen u ležaljci uživa u spa centru!

STRIPTIZ GODINE: Čeda pokazao zmijsko telo!

Čedomir Jovanović

Ova godina donela nam je i prvo javno svlačenje političara. Usred bela dana, lider LDP-a Čedomir Jovanović išetao je na pločnik Simine ulice, skinuo se go do pojasa i polio vodom pred kamerama koje su hvatale svaki biceps, triceps, trbušnjake i brojne tetovaže. Povod za ovaj nesvakidašnji prizor bila je globalna humanitarna akcija „Ledeni izazov“.

MODNI KRIK: Ministarske kabanice

Pokisli ministri

Zaista niko nije očekivao da će dolazak Putina u Beograd i vojna parada njemu u čast biti povod za lansiranje novog modnog trenda među našim političarima.

Poksili ministri

Pokisli ministri u providnim kabanicama bili su najupečatljivija slika sa ovog događaja. Na fotografijama su jednako smešno ispali i oni koji su odbili zaštitu i natopljenih odela i zamagljenih naočara prkosno stajali na jakom pljusku.

Poslednji komentari
  • Чича из Шумадије Vreme: 31.12.2014 14:07h

    Највећа гомила глумаца у историји Србије... Ко је шта добро очекивао од радикала у гадној је заблуди као и већина грађана. Кад је Тома - НАЈУСПЕШНИЈИ СРБИН У 21. веку... е до, оне ствари... а госпођа Прва дама... не вреди ништа рећи, огрезла породица Николић.

  • DJOKA Vreme: 31.12.2014 16:22h

    Nastavak BELE LADJE za sve pare.....

  • Bujan Vreme: 31.12.2014 18:51h

    SLAŽEM SE ČIČA A KAKO DA IH MRDNEMO,čovek sa juga.

  • iznogud Vreme: 31.12.2014 19:05h

    Koja demagogija. koja ide do primitivizma. Ne znam sta su hteli da postignu stajanjem bez kisobrana na kisi .Da nije jadni izgledalo bi smesno,ovako su samo ispali gomila primitivaca koja prati vodju i kad skace u bunar i kada se ponasa ko da je iz praistorije ,pa ne zna da kada pada kisa , treba koristiti kisobran.Ceo svet im se smeje ,a oni misle da su frajeri, Buahahahahaha

  • Neša Vreme: 01.01.2015 13:45h

    Ne znam šta da kažem sem: Auuhhh! Dobro da smo živi pored ovakve galerije likova! Imitacije ljudskih bića, bez ijedne dodirne tačke sa čovekom!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP