Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NAORUŽANA ŽENA POKUŠALA NEOPAŽENO DA UĐE U ZGRADU VLADE

Legija je „poslao“
sa pištoljem kod Vučića!

Autor: Bojana Jelovac | 22.12.2012 - 20:47:00h | Komentara: 3

Ljiljana M. (54) pokušala je juče ujutru da uđe u zgradu Vlade Srbije s namerom da dođe do potpredsednika Aleksandra Vučića, ali i da, ukoliko joj neko ne pomogne, izvrši samoubistvo u samom objektu. Nesrećnu ženu, nezadovoljnu radom nadležnih organa u slučaju ubistva njenog sina, u toj nameri sprečili su pripadnici Uprave za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata MUP-a, koji su joj u torbici pronašli pištolj i bukvalno joj ukazali prvu pomoć.

Vlada Srbije

Ulaz u Vladu Srbije gde je naoružana žena pokušala da uđe | Foto: Zoran Ilić

Nakon ubistva, ona je uporno ukazivala na manjkavosti istrage počev od neuzimanja parafinske rukavice, a odgovor je potražila čak i kod Milorada Ulemeka Legije, koji joj je kratko poručio da joj je sina ubila Državna bezbednost.


Ljiljana je juče doputovala iz jednog vojvođanskog grada i uputila se u zgradu u Nemanjinoj sa namerom da neopaženo uđe unutra, i to na glavni ulaz.

Aleksandar Vučić

Svi od njega traže pomoć: Aleksandar Vučić | Foto: Jelena Vučetić

- Videli smo obezbeđenje koje je zaustavilo. Objasnila je da treba da je primi neko od funkcionera, ali su sprovodeći procedure kao i uvek odmah počeli da je pregledaju, a zujalica je prilikom prelaska preko njene tašne zapištala. Iz torbe su joj izvukli ni manje ni više nego pištolj. Tada se nesretnica potpuno slomila i počela unezvereno da govori da hoće da je neko primi, Vučić ili neko drugi od funkcionera, da traži pravdu za sina... Delovala je potpuno psihički rastrojeno. Stalno je ponavljala da hoće da se ubije - kaže naš izvor blizak vladi koji se zatekao na mestu incidenta.


Pripadnici Uprave za obezbeđenje, zaduženi za bezbednost vlade, sklonili su ženu u stranu, porazgovarali sa njom, dali joj da se okrepi i pozvali Hitnu pomoć, čija ekipa ju je prevezle u bolnicu. Savetnik za medije u Vladi Srbije Miki Mihajlović juče je potvrdio za „Alo!“ da je došlo do nemilog događaja:
- Važno je da su pripadnici nadležne Uprave za obezbeđenje efikasno odradili svoj posao. Razoružali su pomenutu gospođu bez upotrebe sile, ukazali joj pomoć i ona je upućena na medicinski pregled - rekao je Mihajlović ne želeći da iznosi bilo kakve detalje o događaju i napominjući da je reč o nečijoj ličnoj tragediji.

Milorad Ulemek Legija

Rekao ženi da joj je sina ubio DB: Milorad Ulemek Legija | Foto: Branislav Puljević

Njen pokušaj da naoružana uđe u zgradu vlade u Nemanjinoj dogodio se samo sat vremena pre sednice vlade kojoj nije prisustvovao Vučić jer je otputovao u inostranstvo.

Sin ubijen posle izlaska iz zatvora
Ljiljanin sin (ime poznato redakciji) ubijen je 2001, kada je imao samo 22 godine, u jednom kafiću u Vojvodini, tri meseca nakon izlaska iz zatvora u Sremskoj Mitrovici. Iako su trojica mladića osuđena zbog ubistva, ona je tvrdila da su nevini i da su prave ubice na slobodi. Ljiljani je, naime, sin ispričao da su ga u zatvoru posećivali pripadnici tadašnjeg DB-a koji su mu tražili da likvidira izvesnog funkcionera, a kada nije pristao, pretukla ga je čuvena „pajser brigada“. Ljiljana je bez obzira na razne promene funkcionera u ustanovama kucala na sva vrata ponavljajući da ne može da odustane „dok ne dođe do istine jer su joj ubili najdražeg sina na svetu“. Zanimljivo je i da je pre dve godine jedan od trojice mladića koji je služio kaznu u „Zabeli“ zbog podstrekivanja na ubistvo njenog sina izašao na slobodan vikend i da je četiri dana kasnije u okolini zatvora nađen ubijen sa odsečenim rukama.

Poslednji komentari
  • Bata Vreme: 22.12.2012 21:46h

    Mafija poslednja umire

  • Rec Vreme: 23.12.2012 08:58h

    Sva g,,,, na goli otok Bez hrane i vode sve mafijase ili zive zatvoriti i spaliti da goru u paklu

  • slavica Vreme: 23.12.2012 09:28h

    Ma kakav Legija,kakvi bakraci.Jos jedna ocajna zena .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP