Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NENAD ČANAK

Lešanoviću polomljena dva rebra!

Autor: M. D. | 27.09.2012 - 22:15:00h | Komentara: 0

Nenad Čanak bi mogao da odgovara i za nanošenje teških telesnih povreda jer su lekari, kako saznajemo, Pavlu Lešanoviću na ponovljenim pregledima konstatovali prelom dva rebra!

Užasne posledice prebijanja

Užasne posledice prebijanja | Foto: Jelena Vučetić

- Danima sam se osećao loše, povraćao, imao nesnosne bolove i otišao sam na nove preglede, skener i rendgen. Konstatovano je da imam prelom dva rebra. Nadam se samo da će se na tome završiti - kaže Pavle Lešanović za „Alo!“.


Njegov advokat Branko Armenko navodi da je prikupljanje svih dokaza u toku, od medicinske dokumentacije do video-snimaka s mesta događaja.
- Za sada je slučaj kvalifikovan kao nasilničko ponašanje, a zaprećena je kazna do 10 godina zatvora.

Maja Gojković

Maja Gojković | Foto: Beta

Gojkovićeva: Znamo ko je Čanak!

Čankove kolege različito su reagovale na pomenuti incident. Maja Gojković kaže da su Novosađani i te kako upoznati koliko je lider LSV-a do sada incidenata napravio.
- On je očigledno želeo da prikrije šta se zaista desilo u pomenutom događaju. Mnogi sugrađani znaju koliko je incidenata Čanak napravio, a preko čega je policija olako prelazila. Najteže nam je svima pak palo što je on dok je tukao tog čoveka pozivao na to da nekoga treba istući zato što je iz Beograda. Jednostavno, Novi Sad je uvek bio tolerantan grad - obrazložila je Gojkovićeva.
Za Nadu Kolundžiju iz DS-a ostavka je lični čin.
- U interesu javnosti je da se političari unapred ne osuđuju, da se ne izriču presude i ne kvalifikuje delo, već da se postupci vode u institucijama.

Ipak, Lešanovićevo zdravstveno stanje podiže težinu optužnice. Mi trenutno prikupljamo materijal i dostavićemo ga tužilaštvu i policiji. Ukoliko vidimo da kvalifikacija zločina nije adekvatna, onda ćemo reagovati privatnom tužbom - kaže za naš list advokat Armenko.

Lider LSV-a je juče na pisarnici Skupštine Srbije predao overenu ostavku na funkciju poslanika, koju bi nadležni odbor danas trebalo da verifikuje. On je naveo da ne želi da bude poslanik parlamenta koji ne vodi računa ni o poslanicima, ni o građanima, ni o Srbiji i dodao da je očekivao da ga ovo telo zaštiti i sasluša njegovu verziju priče.

Predsednik parlamenta Nebojša Stefanović poručio je da ne može da pruži zaštitu nikome ukoliko se ogrešio o zakon, a to treba da pokaže istraga.

Iako je tri dana od incidenta na parkingu kafane Danila Ikodinovića „Tako je suđeno“ više puta menjao obrazloženja i iskaze, a u utorak konačno priznao da je pesnicama pretukao Lešanovića, Čanak kaže da je prvo želeo da obavesti policiju o tom događaju, ali da i dalje niko tim povodom nije kontaktirao s njim.

Nenad Čanak  može da odgovara i za nanošenje teških povreda

Nenad Čanak može da odgovara i za nanošenje teških povreda | Foto: Nebojša Marković

 - Sve što sam rekao, bilo je tačno, osim jednog detalja koji je nedostajao, a koji sam naknadno saopštio javnosti - naveo je predsednik ligaša.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP