Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SRAMOTA

Lider Kikinde parkirao na mestu za invalide!

Autor: I. Kljajić | 11.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 7

Pavle Markov, predsednik opštine Kikinda, ne samo da bahato parkira, već se okružio ljudima koji su spremni čak i da otvoreno lažu kako bi to prikrili! „Alo!“ je juče ulovio opštinsku ganc novu „škodu superb“ na mestu za parkiranje koje je propisno obeleženo za invalide u centru Kikinde! Kao da to nije dovoljno, iz kabineta predsednika opštine pokušali su da nas ubede da to nije opštinsko vozilo.

Pavle Markov

Pavle Markov

- Odgovorno tvrdim da automobil sa registarskim brojem KI 011 YM nije opštinski. Verovatno se na invalidsko mesto parkirao neko od vlasnika okolnih lokala. Mi nismo sigurno - prvo je tvrdio Zoran Mirčić, načelnik tehničke službe u kikindskoj opštini.

Ganc nova opštinska  „škoda“ parkirana  mimo svih propisa

Ganc nova opštinska „škoda“ parkirana mimo svih propisa


Međutim, kada smo proverili i utvrdili da nas Mirčić obmanjuje i da ovu registarsku oznaku poseduje opština Kikinda, pozvali smo načelnika da nam objasni zašto nas je slagao.

- Radno vreme mi je isteklo. Doviđenja - odbrusio je Mirčić i prekinuo vezu.
Revoltirani Kikinđani nisu mogli da ostanu mirni na ovakvu bahatost predsednika opštine, inače funkcionera Srpske napredne stranke. Njegov vozač već nedeljama koristi to mesto, koje je jedino na tom parkiralištu namenjeno osobama s invaliditetom. Parking-prostor koji se vidi na fotografiji nalazi se na oko 50 metara od opštinske zgrade, ograđen je i rampa se diže samo pomoću kartica koje se izdaju određenim korisnicima...

I diplomate se bahate po Srbiji


Ovogodišnju sezonu bahatog parkiranja po Srbiji ipak je otvorio jedan stranac, i to diplomata. Kako je naš list juče objavio, službenik azerbejdžanske ambasade uhvaćen je u utorak u Beogradu kako mrtav ‘ladan parkira svoj džip na mestu predviđenom za invalide. Nesavesni diplomata nije žurio da ga pomeri, već je u šopingu, kako smo saznali, proveo više od dva sata.

Poslednji komentari
  • perica Vreme: 11.06.2015 08:55h

    proce i njihovo.

  • drLaki Vreme: 11.06.2015 10:09h

    Mozda je i on invalid ( u glavu)?

  • Kikinđanin Vreme: 11.06.2015 11:48h

    Koliko ja znam predsednik ima vozača (mali debeli i proćelavi) tako da ne verujem da ga je on tu parkirao. I zanima me kome smeta kad je to opštinski parking sa rampom i ne može niko bez kartice,tj. opštinari, da uđe na taj parking? I još jedan detalj, svi Kikindijanci vrlo dobro znaju da je taj auto odavno u vlasništvu opštine, godinama, tako da nije GANC.

  • Kikindijanac Vreme: 11.06.2015 15:26h

    Zoran Mirčić nije nikakav načelnik tehničke službe već bivši portir koga je na mesto upravljanja autoparkom postavio Pavle Markov za visoke zasluge u cinkarenju i davanju informacija za vreme bivše vlasti.Naravno da je nepismen i neobrazovan a usput bahat i bezobrazan.Ne znam šta će biti sa njim kada ovo ludilo iz Kikinde ode dovraga, ali sam siguran da neće biti dobro.

  • Joja Vreme: 11.06.2015 18:21h

    @Kikinđanin, ti si ili Zoran Mirčic ili predsednik opštine lično? Pitanje za opštinsku vlast u Kikindi: Zašto ste invalidima ukinuli kartice?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP