Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SKANDAL U TRSTENIKU

Ljubomorni muž prebio
zamenicu predsednika opštine!

Autor: S. Vojinović | 06.03.2013 - 00:12:00h | Komentara: 19

Helenu Stupljanin, zamenicu predsednika Skupštine opštine Testenik, pre dva dana u kancelariju u kojoj radi pretukao je suprug Ljubodrag.

Helena završila u  Hitnoj pomoći, a  Ljubodrag u policiji

Helena završila u Hitnoj pomoći, a Ljubodrag u policiji | Foto: Shutterstock

Motiv napada navodno je bila sumnja da ga žena vara, a protiv muža batinaša policija je podnela krivičnu prijavu. Helena je posle suprugovih šamara završila kod lekara sa lakšim telesnim povredama, saznaje „Alo!”.
Incident koji je podigao veliku buru među zaposlenima u opštinskoj administraciji dogodio se u ponedeljak oko 11.30.


Helena bez komentara!

Helena Stupljanin juče je bila na radnom mestu u opštini.
- Nemam nikakav komentar, pozdravljam vas - kratko je poručila za Alo!. Njenog supruga Ljubodraga, koji je privatnik, pokušali smo da dobijemo na kućni broj, ali nam je stariji ženski glas poručio da nije tu.

- Tog dana u zgradu opštine Trstenik došao je Helenin suprug. Izgledalo je kao da je u pitanju obična poseta, a zapravo samo nekoliko minuta kasnije, sve se se pretvorilo u pravu dramu. Uzrok je to što suprug Ljubodrag, već neko vreme sumnja u vernost supruge i to priča po gradu, a lokalni džabalebaroši mu dodatno pune glavu. Šta je od toga tačno ne znamo, nismo im držali sveću - priča za „Alo!” izvor iz opštinske administracije.

Prema informacijama koje se mogu čuti u Trsteniku do incidenta je došlo zbog Heleninog šefa Milića Pavlovića, predsednika SO Trstenik za koga je Ljubodrag Stupljanin uveren da je sa njegovom ženom prekoračio granicu poslovnog odnosa. Prema tvrdnji našeg sagovornika Ljubodragova poseta ženinoj kancelariji u jednom trenutku se pretvorila i u zučnu raspravu sa Milićem, koji deli kancelariju sa Helenom. Kako tvrdi naš izvor, u toku rasprave Milić je otišao do toaleta i tu se zaključao... Pozvano je najpre obezbeđenje opštine, a onda i policiju koja je supružnike jedva razdvojila.
Nakon toga, pretučena Helena je otišla u Hitnu pomoć gde je dobila uverenje o povredama, dok je njenog supruga odvela policija... - priča naš izvor. U MUP-u nam je potvrđeno da je u zgradi trsteničke opštine zaista došlo do porodičnog incidenta.

- Policiju je pozvala Helenina sekretarica. Helena ima lakše telesne povrede, uglavnom po licu, a njen suprug je odmah priveden u policiju. Nakon izjave koju je dao, protiv njega je podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici. Inače, do sada nikada nije imao problem sa zakonom - rečeno nam je u policiji.

Milić Pavlović

Milić Pavlović

Pavlović: Mlađa je 20 godina od mene!
Milić Pavlović tvrdi za Alo! da on nije razlog obračuna dvoje supružnika.
- Ma kakav toalet, kakvo zaključavanaje?! Kada se to desilo ja sam bio kod predsednika opštine na konslultacijama... To o čemu pričate su gluposti. Ja sam skoro 20 godina stariji od Helene, nije tačno da njihov sukob ima veze sa mnom. Nego, to vas neko dezinformiše, verovatno ovi iz Nove Srbije... - komentarisao je Pavlović.


Helena Stupljanin, postavljena je na funkciju zamenika predsednika Skupštine opštine na predlog Nove Srbije, čiji je bila član pre izbora. Međutim, ubrzo je prešla u SNS, navodno na nagovor predsednika OO SNS Milića Pavlovića.


- Ma, ni to nije taćno! Ona je došla u SNS zajedno sa jednim odbornikom NS jer je rad te stranke i njihovog predsednika OO Trstenik bio loš - odgovara Pavlović.

Poslednji komentari
  • БЛАФФФ Vreme: 06.03.2013 01:31h

    А локални џабалебароши му пуне главу-ха,ха,ха,ха,ха,ха,ха,ха,ха???????????

  • duki Vreme: 06.03.2013 07:57h

    pa nismo ni pomislili da nije 20 godina mlađa !te poslovne saradnice postoje u svim opštinama ,najčešće sarađuju sa uglednim privatnicima dok sa šaltera informacija pređu na bolja radna mesta.Zato kad uđete u jednu beogradsku opštinu pitate se da li ste u noćnom klubu kad vidite ,,poslovne"štikle sa platformom i normalno takve za vreme radnog vremena šetaju gradom i završavaju ,,važne" poslove !

  • Драгомир Vreme: 06.03.2013 07:59h

    Ја сам у браку готово 40 година и никада нисам на супругу подигао руку!Пре брака ми је рекла да ће се уда за мен' али да се са њом никада не закачињем!Удаје се да јој увек буде добро!ДА СЕ ЗНА ДА ЈЕ ЖЕНИМ ИЗ ЉУБАВИ А НЕ ЗБОГ ЊЕНОГ НАСЛЕДСТВА!И да никада то не укрстим!Током живљења родила нам је децу и трпи ме деценијама овако блескастог и сада да је тепам?Не иде?Ма није то због тога што ми је рекла да ако је само једном клепнем ће ми пресуди када се успавам!Сељачка посла!То је љубав када знаш да мотка има два краја.

  • Драгомир Vreme: 06.03.2013 10:21h

    Драги и ем мили моји АЛОВЦИ читам Вас из времена када сте били новинчина!Могао сам да се покријем колицки сте били.Моји коментари су често шаљиви а јављам се по ко зна који пут због доста неразумљивог кода који треба испунити.Онда заиста нема потребе наше коментаре писати краснописом где се нека слова не разумеју јер их ретко ко штампа?Иначе ја сам поборник писања српском ћирилицом или латиницом.НЕ ЧИТАМ КОМЕНТАРЕ ПИСАНЕ ЕНГЛЕСКОМ АЗБУКОМ!

  • darko Vreme: 06.03.2013 11:50h

    pa nema covek sta da sumnja , to je javna tajna u trsteniku :P

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP