Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

JOŠ JEDNA DRAMA U OBLACIMA

Lončarov avion se pokvario na 11.000 metara!

Autor: Ekipa Alo! | 27.04.2015 - 20:00:00h | Komentara: 1

Tek što se stišala bura oko predsedničkog aviona kojim se Tomislav Nikolić na pola puta ka papi Franji vratio kući zbog prosute kafe, nova drama u oblacima potresla je ovog puta prvog čoveka srpskog zdravstva Zlatibora Lončara!

Posle predsednika srbije i ministar zdravlja preživeo žešći stres

Posle predsednika Srbije i ministar zdravlja preživeo žešći stres | Foto: Dejan Živančević

Ministar zdravlja krenuo je sa svojom delegacijom za Kopenhagen 22. aprila letom u 18.10. Nakon što su se udobno smestili u „erbas 319“ i poleteli sa Aerodroma „Nikola Tesla“ ka prestonici Danske u kabini pilota izbila je uzbuna. Nakon 35 minuta leta, nedaleko od granice Mađarske i Slovačke, piloti su bili primorani da avion preusmere naz ka Beogradu!


- Svi su bili zbunjeni kada je sa razglasa saopšteno da se let prekida i da se vraćamo nazad. Posle svega što se dešavalo poslednjih dana nikome nije bilo svejedno iako nas je osoblje uveravalo da je sve pod kontrolom i da nema razloga za paniku. Rekli su nam da se radi o manjim tehničkim problemima, ali nije svejedno kada ti to saopšte na visini od 11.000 metara, na kojoj smo bili u tom trenutku. Ništa manje zbunjen od ostalih nije bio ni ministar zdravlja. Nakon što je jedna od stjuardesa prišla njemu i njegovoj sviti, ostao je smiren u svom sedištu i nastavio putovanje kao da se ništa nije dogodilo - ispričao je za „Alo!“ jedan od putnika koji se zadesio u avionu.
Naš sagovornik kaže da je svima laknulo kada su se nešto pre 20 časova prizemljili na beogradski aerodrom.

Pilot, srećom, uspešno vratio  avion kući

Pilot, srećom, uspešno vratio avion kući


- Putnicima su ponudili da put za Kopenhagen nastave drugim letom. Ministar je, međutim, kako sam čuo, odustao i odmah po sletanju napustio aerodrom - dodaje ovaj putnik. Prema podacima dostupnim na internetu, avion kojim je ministar leteo je “erbas 319“ star 10 godina, a koji se u floti “Er Srbija” nalazi od prošle godine. Razlog zbog kojeg je avion morao da se vrati sa pola puta juče nismo uspeli da saznamo. Iako smo poslali pitanja srpskoj avio-kompaniji, do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovore niti komentar.

Krenuli na samit SZO

Kako saznajemo u Ministarstvu zdravlja, ministar Lončar je sa petočlanom delegacijom krenuo u Kopenhagen na samit Svetske zdravstvene organizacije koji se tamo održava. Komentar ministra o ovom incidentu do zaključenja ovog izdanja nismo uspeli da dobijemo. R. B.

Poslednji komentari
  • axel Vreme: 27.04.2015 23:06h

    Odgovor od airserbia nema jer nivo odrzavanja aviona je skriven od javnosti. Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije vode tzv strucnjaci iz vladajuce partije. Oni se ne pitaju i ne smeju da uradi nijedan korak bez odobrenja Vodje, dr Malog i Kondica. Kompaniju vode diletanti koju su napumpani novcem gradjana Srbije i kredita sa kojim su zaduzeni. Kompanija ce leteti dok ima izimanja novca iz budzeta jer nema cistog profita. Uzdajmo se u srecu kad letimo sa tzv nacionalnom kompanijom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP