Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PA JEL TO MOGUĆE

LOTO: Bila greška, a izvlačenje regularno?!

Autor: Tanjug | 29.07.2015 - 09:01:00h | Komentara: 3

Državna lutrija Srbije saopštila je da je na izvlačenju igre Loto 7 od 39, u 59. kolu od 28. juna, došlo do tehničke greške koja nije dovela u pitanje regularnost izvlačenja.

Loto / Foto: Youtube printscreen

Loto / Foto: Youtube printscreen

Državna lutrija Srbije saopštila je da je na izvlačenju igre Loto 7 od 39, u 59. kolu od 28. juna, došlo do tehničke greške izazvane ljudskim faktorom, odnosno omaškom operatera angažovanog na izvlačenju, tako što je na ekranu greškom ispisan broj 21.
Pojedini beogradski mediji objavili su sinoć da je izvlačenje igre Loto izazvalo veliku sumnju kod gledalaca da je namešteno, pošto je nakon naizgled regularnog izvlačenja prva tri broja (4, 33, 12), kao četvrti broj izvučena kuglica sa brojem 27, ali se na ekranu najpre pojavio broj 21, pa zatim 27 kao peti broj.
Kad je na red došla i peta kuglica, iz bubnja je izvučena upravo kuglica sa brojem 21. Nakon toga su u jednom trenutku na ekranu bile sve same 27-ice, da bi onda nestala sva grafika sa ekrana, navode mediji.
"Državna lutrija Srbije uverava igrače i širu javnost da osim pogrešno unetog broja, dakle greške operatera koja je na žalost moguća u toku živog izvlačenja, nije bilo nikakvih drugih radnji koje bi dovele u pitanje regularnost ovog izvlačenja, što su potvrdili članovi Komisije za izvlačenje brojeva koju čine dva predstavnika Državne lutrije Srbije i jedan Ministarstva finansija. Isti zaključak donela je i Komisija centralnog trezora nakon završetka izvlačenja", navodi se u saopštenju, objavljenom na sajtu Državne lutrije Srbije.
Lutrija je navela da izražava žaljenje zbog greške koja se desila u toku izvlačenja u 59. kolu i dodala da će, pored svih procedura za utvrdjivanje regularnosti u toku izvlačenja i one neposredno posle njega, koje su već obavljene, ispitati okolnosti koje su dovele do nastale greške, odnosno previda koji se desio.

"Još jednom uveravamo sve zainteresovane strane da ova tehnička greška ni na koji način nije dovela u pitanje regularnost izvlačenja", istakla je Državna lutrija Srbije.
Poslednji komentari
  • pera Vreme: 29.07.2015 09:24h

    Pa ne ocekujete mozda da prizna neko da je LOTO u Srbiji namesten.Bolji dokaz za ovo nije moguc.Ovo treba pohapsiti i promenuti celu garnituru ljudi u lutriji.Pravosudje je na potezu,dokle ce ovaj narod da varaju.

  • mihailo Vreme: 29.07.2015 09:39h

    POD HITNO SMENITI KOMISIJU I VODITELJKU JEDINO PRAVO RESENJE JE SMENA

  • jelenaa Vreme: 29.07.2015 09:47h

    da li je moguce da ce ovo proci! ovo je prevara nad prevarama! a sve javno i u direktnom prenosu!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP