Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NE ODUSTAJU

LSV: Radanov preti umesto da podnese ostavku

Autor: Tanjug | 07.06.2015 - 14:48:00h | Komentara: 1

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje, kako navodi, neodgovorno ponašanje gradonačelnika Pančeva Pavla Radanova koji, umesto da odmah podnese ostavku zbog katastrofalnog stanja u pančevačkom vodovodu, vređa građane tog mesta i javno preti odbornicima LSV krivičnim prijavama.

Vladan Keljević LSV

Vladan Keljević LSV | Foto: PR

Dodatna neistina koju je danas izneo gradonačelnik Radanov zajedno sa direktorkom Vovododa Milicom Radovanović, jeste da "nema ni govora o pojavi trihalometana u pančevačkoj vodovojnoj mreži", da bi već u sledećoj rečenici kazali "ispitano je 14 uzoraka i količina se kreće oko 32 mikrograma po jednom litru, a dozvoljeno je 100", što znači da je količina eventualno manja, a ne da nema govora o njegovom postojanju, saopštio je Gradski odbor LSV u Pančevu.

Ta stranka podseća da su merenja dva dana ranije pokazala tri do četiri puta veću prisutnost otrovnog i kancerogenog trihalometana u pijaćoj vodi, otkada ona nije dozvoljena ni za piće ni kuvanje. To su činjenice koje je utvrđivao i javnosti saopštio MUP Republike Srbije, navodi LSV.

Ta stranka ističe da neće dozvoliti da gradonačelnik Radanov i direktorka Vodovoda Radovanović prikriju ovu sramotu sa elementima krivičnog dela raznim insinuacijama i političkim manipulacijama.

"Krivi su i treba da podnesu ostavke kao najodgovorniji za višemesečno prikrivanje informacija o stanju pijaće vode u Pančevu, zbog čega dva puta u mesec i po dana Pančevci nisu smeli koristiti pijaću vodu. A kada podnesu ostavke neka slobodno podnosu i krivične prijave, mi ćemo se rado sresti sa njima i na skupštinskoj sednici i u sudu", navodi se u saopštenju.

LSV je poručila da je zbog svega toga odmah potrebna smena direktorke Vodovoda i ostavka gradonačelnika.

Poslednji komentari
  • branko1 Vreme: 07.06.2015 20:46h

    Šta je to I ko je LVS.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP