Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OSVETA

Luka Bojović nudi 400.000 evra za likvidaciju ubice rođenog brata?!

Autor: Ag. | 22.11.2013 - 13:09:00h | Komentara: 3

Pritvoreniku Saši Cvetanoviću, osumnjičenom za ubistvo Nikole Bojovića, ugrožena je bezbednost u spuškom zatvoru pa je, on izolovan u posebnoj ćeliji, sa pojačanim nadzorom i na šetnju izlazi isključivo sam.Uprava zatvora, međutim, to negira.

Luka  Bojović

Luka Bojović: Sveti se za ubistvo brata?

Cvetanović je sa još tri osobe optužen da je učestvovao u ubistvu brata vođe Zemunskog klana Luke Bojovića, koji je uhapšen u Španiji i još se nalazi u tamošnjem zatvoru.Pozivajući se na informacije dobijene iz spuškog zatvora, među službenicima Zavoda za izdržavanje krivičnih sankcija kruži priča da je Bojović već dao nalog da se Cvetanović likvidira.
"U zatvoru je velika frka. Cvetanović je izolovan, pod duplim je katancima i ne sme ga jedan komandir sam izvesti iz ćelije. Sam izlazi na šetnju, strogo se vodi računa o njegovoj ishrani, jer postoji bojazan da ga neko otruje. Dobili smo naređenje da u slučaju napada na njega možemo pucati.
Navodno, Luka Bojović je platio njegovo ubistvo 400.000 evra", ispričao je službenik zatvora za Vijesti .Iz Uprave spuškog zatvora su, kako se navodi, potvrdili da je Cvetanović pod pojačanim nadzorom. Oni tvrde da je tako od kada je doveden u istražni zatvor.

Nikola Bojović

Pokojni Nikola Bojović | Foto: Rajko Ristić

Uprava, međutim, negira da je to zbog informacija o navodnim pretnjama Luke Bojovića.
"Zbog bezbednosne procene je odvojen i smešten sam u ćeliji. Sam šeta, bez prisustva ostalih osuđenika, ali nije ugrožen i nema govora o tome da smo izdali naređenje da službenici pucaju ako ga neko napadne. Ne može ga niko napasti, jer smo ga izvodili samo jednom iz zatvora, kada je odvođen na saslušanje u Viši sud, tada su bile preduzete jake mere obezbeđenja", kazao je sagovonik iz uprave ZIKS-a.
On je pojasnio da Cvetanović nije jedini pritvorenik koji je izolovan, već da ih ima još nekoliko.Cvetanović je optužen u Srbiji zbog sumnji da je direktni izvršilac ubistva Bojovića.
Bojović, zbog čije je likvidacije proteklih meseci bilo više hapšenja, izrešetan je sa dvadesetak hitaca, krajem aprila u centru Beograda.
 
Poslednji komentari
  • NIKOLA Vreme: 22.11.2013 14:03h

    vodja crnogorskog klana LJUBO BIGOVIC,ortak je LUKE BOJOVICA odradicega BIGOVIC za BOJOVICA njemu nema spasa od LJUBA BIGOVICA.

  • veca Vreme: 22.11.2013 20:04h

    SVE NAM JE U DRZAVI PROPALO SAMO SE JOS MAFIJA DOBRO DRZI! A I ODAKLE LUKI TOLIKA LOVA KAD MU TATA KAZE DA JE ON POSTENO DETE SAMO GA KLEVECU??

  • Čedo Vreme: 22.11.2013 21:37h

    Da, ti gore veliki gazda sve najbolje znaš?!? Odradit če Bigovića uskoro, sačekaj malkice buzdovanče! Neka ih izrokaju sve redom, zaslužili su debelo i ako ima Boga bit če tako!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP