Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

SUĐENJE ZA UBISTVO BRANISLAVA JEVTOVIĆA JORGE (33)

Luka zove Cecu!

Autor: D. Ćuruvija | 16.03.2013 - 00:02:00h | Komentara: 5

Luka Bojović (37) predložio je juče preko svojih advokata da se na suđenju na kojem je optužen za ubistvo Branka Jevtovića Jorge (33) kao svedoci saslušaju pevačica Svetlana Ceca Ražnatović (39), fudbaler Nikola Lazetić i pevač Ivan Gavrilović!

Luka Bojović

Luka Bojović | Foto: RAS

Objašnjavajući predlog, advokat Dragoslav Miša Ognjanović naveo je da oni treba da budu saslušani u vezi s izjavom Ivane Tulović Buhe, supruge srpskog svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta (47), koja je tvrdila da Jorga ubijen zbog transfera Nikole Lazetića.

Ivana Buha, koja je bila u emotivnoj vezi sa Jorgom, izjavila je u istrazi da je on kao menadžer Lazetića dobijao pretnje jer je tražio da mu se isplati obećani procenat od šest miliona maraka, koliko je iznosio transfera iz FK Obilić u turski Fenerbahče 2000. Ona je istražnom sudiji ispričala da je sedela pored Jorge kada je zvao Cecu, predsednicu Obilića, pokušavajući da dobije novac.
Opisala je i da se jednog dana Jorgi na Cecin telefon javio Milorad Ulemek Legija i zapretio mu „da prestane da zove ili će proći kao njegovi prijatelji“ (do tada je bilo likvidirano pet Jorginih prijatelja), a uporni Jorga, koji je ubijen 30. oktobra 2004. na uglu ulica Koče Kapetana i Njegoševe u Beogradu, nakon toga je redovno dobijao pretnje.

Tulovićeva je kratko poručila tužiocima: „Ako ne verujete meni, pitajte samog Lazetića.“ Jevtović je počeo da zastupa Lazetića 1997, kada ga je iz FK Vojvodina doveo kod Arkana u FK Obilić, a Lazetić je prodat u Fenerbahče nakon Arkanove smrti.

Po tvrdnji Čumetove  žene, Jorga je zvao  Cecu, a javio se Legija

Po tvrdnji Čumetove žene, Jorga je zvao Cecu, a javio se Legija


Na jučerašnje suđenje nije došla Ivana Buha jer nisu uspeli da je nađu na prijavljenoj adresi, a odbrana se usprotivila predlogu tužioca da se čita njen iskaz. Belovan Šandor (57), očevidac Jorginog ubistva, izjavio je da je video kako muškarac sa maskom na licu ispaljuje ceo okvir u Jorgu. „Video sam kako ceo okvir prazni u njega, dok drugom rukom drži masku. Pogledao je u mene, a potom pobegao u ‚golfu 3‘, u kojem je sedeo puniji muškarac.
Tada je iz zgrade izleteo neki plavi mušakarac, uhvatio me za ruku i rekao mi: „Stani, ti si svedok“. Kada sam ga upitao ko je on i gde je bio, rekao mi je da je policajac. Do uviđaja je bio tamo i otišao“, rekao je ovaj svedok.
Za Jorgino ubistvo optužen je pripadnik zemunskog klana Sretko Kalinić (38), dok je kao naručilac označen Bojović. Suđenje se nastavlja 27. maja, kada bi trebalo da svedoče Ivana Buha i članovi Jorgine porodice.
Poslednji komentari
  • Ivan Vreme: 16.03.2013 02:56h

    Ko ce koga ako nece svoj svogaa.... Zove Cecu da ga cupa iz jada.... jojjj jojjj :D

  • Summer Vreme: 16.03.2013 09:03h

    Covece , pa ova Ceca je stvarno KUMA ! Jos da ne ispadne da je i Dacic ustvari KUM ,a ???

  • Biki Banjica Vreme: 16.03.2013 09:34h

    Auuuuu sve moji do mojega-treba da odgovaraju svi oni jer nisu cvece a drzava ih stiti.Sve se kupuje parama ovi navedeni sto imaju a jadna sirotinja nema ni za lekove-sramota.Sve im oduzeti i dati sirotinji.

  • ROBERTO HILTON Vreme: 16.03.2013 11:08h

    Sto bre zovete Raznatovicku?Pa zena je cista ko sjajno sunce!!!Ceco,Ceco,vidis ti ni kriva ni duzna a svi na tebe cekaju da ih spasis zatvora,a ti jadna sta ces,pomagaj jer su i oni ko tebe posteni!!!Ipak da batalimo sve ovo CECA RAZNATOVIC jezaista kvalitetna pebacica,sto je i svima jasno!!!

  • Citalac Vreme: 16.03.2013 18:35h

    MANITE SE ZENE VISE! PUSTITE JE DA PEVA I DA UZIVAMO

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP