Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OTKRIVAMO KOJI SE ČINOVNIK VOZI U BMW-U KOJI JE BAHATO PARKIRAN

Luksuzna „bembara“ za savetnika Vlade Srbije

Autor: Maja Keranović | 07.10.2014 - 08:45:00h | Komentara: 9

U luksuznoj „bembari“ sa nalepnicom Vlade Srbije, koja je prošle nedelje bila bahato parkirana ispred jednog tržnog centra na Bežanijskoj kosi na parking mestu rezervisanom za osobe sa invaliditetom, a o čemu je naš list i pisao, vozi se Dragutin Matanović, savetnik u Vladi Srbije, saznaje „Alo!“.

Kaznio  sam vozača zbog bahatosti:  Matanović

Kaznio sam vozača zbog bahatosti: Matanović | Foto: Profimedia

Matanović kaže za „Alo!“ da je reč o privatnom vozilu koje on samo povremeno koristi i navodi da je zbog bahatog parkiranja vozač kažnjen.
Iako je „Alo!“ dobio informaciju da je reč o privatnom vozilu koje se vodi upravo na njega, Matanović tvrdi da je to vozilo njegovog prijatelja.

Međutim, interesantno je to što ima toliko informacija o vozilu koje, kako tvrdi, nije njegovo, već njegovog prijatelja, pa i to koliko je staro, kad je kupljeno, da li je kupljeno novo ili polovno, ali i gde je „bembara“ ogrebana.
- To je privatno vozilo mog prijatelja. Staro je pet godina, a kupljeno je pre tri godine kao polovno. Ima ogrebotinu na levom krilu. Kada je fotografisano vozilo, koje je bilo nepropisno parkirano ispred tržnog centra na Bežanijskoj kosi, vozač je bio sam. On je zbog toga kažnjen. To vozilo, inače, povremeno koristim, i to zbog poslovnih obaveza. Zato i ima nalepnicu koja omogućuje pristup garaži i parkinzima koje koristi Vlada Srbije - kazao je Matanović juče za „Alo!“ iz Moskve.

Usred radnog dana u šoping, i još parkira na mestu za invalide

Usred radnog dana u šoping, i još parkira na mestu za invalide


Inače, fotografije luksuzne „bembare“ sa nalepnicom Vlade Srbije prošle nedelje su preplavile društvene mreže. Na tim fotkama, nastalim 2. oktobra u 14 sati, jasno se vidi da se BMW, koji je oko 20 minuta bio parkiran ispred tržnog centra na Bežanijskoj kosi, nalazio na mestu predviđenom za vozila osoba sa invaliditetom, a ta parking mesta su uvek jasno označena. Još tragičnije je to što je vozač parkirao baš na tom mestu, iako je parking bio skoro prazan.

Stručnjak za Rusiju

Matanović je već pet godina savetnik u Vladi Srbije. Bio je savetnik Ivice Dačića kada je bio potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova u vreme premijera Mirka Cvetkovića, a onda i kada je Dačić postao premijer. Na savetničkom mestu u Vladi ostao je i nakon odlaska Dačića sa njenog čela. O njemu se malo zna. Krajem septembra 2012. pomenut je kao neko ko je, između ostalih, postavljen u Upravnom odboru Srpsko-ruskog humanitarnog centra. Na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije nema podataka o Matanoviću.

Poslednji komentari
  • Mirko NBgd Vreme: 07.10.2014 09:15h

    Taj model se ne pravi 5 god

  • Ivan Vreme: 07.10.2014 09:44h

    Ma, parkirao se on na pravom mestu. Samo mu treba omogućiti da ga koristi sa razlogom!

  • mile Vreme: 07.10.2014 11:48h

    e Vucicu, Vucicu...

  • miki Vreme: 07.10.2014 11:53h

    Cuj ovo,kaznio sam vozaca.Pa ti gispodine znaci nisi ni bio u autu.Ka ko moze vozac bez vas da se voza sluzbenim autom po gradu i da ide po prodavnicama.Pa mi to placamo iz nasih dzepova mamu vam bre j.... u p....!

  • Stefan Vreme: 07.10.2014 12:44h

    Ovaj je poznat u Vojvodini gde je trazio pare od pojedinih medijskih kuca, kako bi im navodno zavrsavao poslove. Inace odlican primer prevaranta obucenog u odelo, toboze, dobro pozicioniranog drzavnog cinovnika. Takodje, velika bruka partije koja ga je delegirala na to mesto. Jadno i tuzno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP