Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

ŠMINKERKA NEĆE DA PRIZNA KRIVICU

Maćićeva odbila metlu, hoće na sud!

Autor: I. M. | 24.03.2015 - 12:19:00h | Komentara: 4

Poznata beogradska šminkerka Jelena Maćić juče je saslušana pred zamenikom tužioca za visokotehnološki kriminal zbog sumnje da je tokom majskih poplava izvršila krivično delo širenja panike na društvenoj mreži Fejsbuk, kada je iznela sumnju u zvaničan broj nastradalih!

Tera po svom:  Jelena Maćić

Tera po svom: Jelena Maćić | Foto: Aleksandar Stanković

Kako „Alo!“ saznaje, tužilaštvo je Maćićevoj predložilo sporazum o priznanju krivice, kojim bi bila osuđena na društvenokoristan rad ili novčanu kaznu koju bi morala da uplati u humanitarne svrhe. Ona je, međutim, to odbila smatrajući da bi na taj način direktno priznala krivicu.


- Razgovor sa tužiocem bio je maksimalno korektan. Rekla sam da država nema prava da se meša u to šta ja pišem na svom privatnom nalogu na Fejsbuku. Pošten sam i savestan građanin koji bi trebalo da živi u demokratskom društvu koje se zalaže za slobodu govora i mišljenja, koja bi trebalo i Ustavom da bude zagarantovana.
Ako sumnjam u broj žrtava, to je moje pravo, a moj Fejsbuk nalog nije medij da bi država mogla da me optužuje za širenje panike. Očekujem da će krivična prijava biti povučena jer ću u suprotnom svoju nevinost dokazivati na sudu. Nemam nameru da priznam krivicu - kazala je za „Alo!“ Jelena Maćić.
Poslednji komentari
  • nikolao Vreme: 24.03.2015 15:28h

    Gde su joj advokati?Rekla je da ih ima.

  • Teodora Vreme: 24.03.2015 17:03h

    Žena je apsolutno u pravu! Kakva panika? Pa, prvi je vučiš širio paniku unezvereno ponavljajući pred TV kamerama da "ne zna šta će ostati od Srbije". I deca znaju da je vlast oko poplava u Obrenovcu plasirala gomilu netačnih, lažnih informacija, počev od zataškavanja koji je nasim namerno miniran, a pogrešno, ko jew dao nalog, ko je procenio, ko minirao...pa je bujica poplavila grad, do podataka o broju žrtava i materijalnoj šteti. Za tu obmanu srpskpog i svetskog javnog mnjenja još niko iz vučićeve vlasti nije odgovarao, ali ima vremena.

  • CIRINELA Vreme: 24.03.2015 18:40h

    Previše je ova namazana svim mastima da se to što je učinila može prihvatiti kao slučajno. I nije jedan već dva prekršaja.

  • Aleksandar II Vreme: 25.03.2015 08:14h

    Tako je lutko!Samo djonom po olosu!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP