Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

POLITIČKI FAKTOR

Maja smenjuje
direktora "Železnica Srbije”!

Autor: D. Petrović | 21.12.2012 - 17:30:00h | Komentara: 18

Nova biznis ikona Republike Srbije, pop pevačica Maja Nikolić, najavila je za “Alo!” kadrovske promene u “Železnicama Srbije”, i ekskluzivno potvrdila za "Alo!" da će umesto aktuelnog generalnog direktora Milovana Markovića doći sadašnji predsednik opštine Grocka i član SNS-a Dragoljub Simonović. On je danas imenovan za generalnog direktora preduzeća saopštile su Železnice.

Maja Nikolić

Zna šta se dešava iza kulisa: Maja Nikolić | Foto: Oliver Bunić

Nikolićeva nam je ovu informaciju otkrila nakon što je pisano da se Maja pojavila na sastanku sa Markovićem kao predstavnik ruske firme od koje su “Železnice Srbije” kupile 12 dizel motornih vozova.


- Ja jesam bila na sastanku u “Železnicama Srbije” kao član delegacije firme “Komandante”, koja zastupa rusku firmu “Metrovagonmaš”. I ja sam legitimni predstavnik, imam sva potrebna dokumenta i akreditacije. Gospodin Marković to nije mogao da ospori, pre svega jer je jedan gospodin. A za vašu informaciju, gospodin Milovan Marković je bivši direktor “Železnica Srbije”, budući da je novi direktor Sima i da će biti imenovan u ponedeljak - izjavila je Maja, koju smo zamolili da nam kaže puno ime i prezime izvesnog Sime.

Majino kadriranje

- Vi ste novinar, pa vi to i otkrijte - dodala je Nikolićeva, a kada smo tragom Majine informacije došli do imena Dragoljuba Simonovića, predsednika opštine Grocka i člana SNS, pokušali smo da stupimo u konatkt s njim, ali su nam iz njegovog kabineta rekli da on povodom ove informacije neće davati komentar. Inače, Simonović je još u septembru predlagan za novog direktora “Železnica Srbije”. Izgleda da kontroverzna pevačica nije vidovita, već samo dobro obaveštena!

Simonović imenovan za generalnog direktora Železnica Srbije

Odbor direktora Železnica Srbije imenovao je danas za generalnog direktora preduzeća Dragoljuba Simonovića, saopštile su Železnice. Odbor direktora, koji čine izvršni direktori Dragoljub Simonović, Predrag Janković i Svetozar Ćapin, imenovala je na predlog Vlade Skupština Akcionarskog društva Železnica Srbije.
Na Skupštini su dužnosti razrešeni dosadašnji izvršni direktori Milovan Marković i Zoran Masal. Nakon Skupštine Akcionarskog društva održana je konstitutivna sednica Odbora direktora Železnica Srbije na kojoj je Simonović imenovan za generalnog direktora.

Maja uhodila državni vrh!

Na jučerašnjem novogodišnjem prijemu Ministarstva odbrane i Generalštaba Vojske Srbije, kojem je prisustvovao ceo državni vrh na čelu sa predsednikom Tomislavom Nikolićem i Aleksandrom Vučićem pojavila se i Maja Nikolić, nakon izjava o kadriranju u javnim preduzećima.

Maja Nikolić

Pokušavala da se približi Vučiću i Nikoliću: Maja Nikolić | Foto: Oliver Bunić

Kako tvrdi izvor koji je bio na licu mesta pevačica je konstantno pokušavali da se približi Vučiću i Nikoliću ali su je oni vešto izbegavali. Pevačica je u jednom trenutku uspela da dođe do predsednika Srbije koje je imao vremena samo da je kratko pozdravi.

Maja Nikolić

Stigla je do Tome koji je u tom trenutku bio u razgovoru sa Nenadom Popovićem: Maja Nikolić | Foto: Oliver Bunić

Ipak, Maja je nastavila da uhodi političare pa je u jednom trenutku došla i do Aleksandra Antića.

Maja Nikolić

Maja Nikolić sa Akleksandrom Antićem | Foto: Oliver Bunić

Uhođenje političara pevačica je završila tako što je došla do Dragomira Karića koji je se nauživao u njenom društvu.

Maja Nikolić

Na kraju je stigla do Karića i udelila mu poljubac: Maja Nikolić | Foto: Oliver Bunić

U kontaktu sam sa ruskim državnim vrhom!

Prilikom posete “Železnicama Srbije” Maja Nikolić je direktoru Milovanu Markoviću, prema pisanju “Blica”, otkrila da je u kontaktu sa potpredsednikom vlade Ruske Federacije Dmitrijem Rogozinom, a kako “Alo!” saznaje, Nikolićeva se sastajala i sa pojedinim srpskim biznismenima, nudeći im ruske vagone i zlato iz Perua i tom prilikom tvrdila da je u kontaktu sa aktuelnim ministrom odbrane u vladi Rusije Sergejem Šojguom!

Vladimir Putin i Sergej Šojgu

Majini ortaci: Sergej Šojgu i Vladimir Putin | Foto: AP

Tokom jučerašnjeg dana Maju smo pitali da nam prokomenatariše i ove informacije.


- Nikada se nisam pozivala ni na čije ime. I nikome nisam nudila ništa. I ne odgovaram o takvim stvarima. Ja sam u biznisu pet godina. Radim za firmu “Komandante”, koja je u vlasništvu Radeta Vojvodića i koja sarađuje sa “Metrovagonmašom”. Vi se lepo raspitajte ko je vlasnik “Metrovagonmaša”, pa ćete shvatiti da sam u kontaktu sa ruskim državnim vrhom - pojasnila nam je pevačica. A kada smo kontaktirali sa portparolom “Železnica Srbije” Nenadom Stanisavljevićem povodom saradnje sa Majom Nikolić i firmom “Komandante”, on je bio iznenađen.


- Nemam informaciju da sarađujemo sa firmom pod nazivom “Komandante”, bar ne na papirima. A od kompanije “Metrovagonmaš” smo kupili 12 dizel motornih vozova - rekao je Stanisavljević za “Alo!” i dodao:


- Generalni direktor “Železnica Srbije” je još uvek Milovan Marković. A Vlada Srbije imenuje generalnog direktora, tako da je to adresa na koju se možete obratiti povodom informacija o novom direktoru.

Poslednji komentari
  • Ljuboje Vreme: 21.12.2012 18:22h

    Nemogu da verujem da je jedna animir dama poznata po svojoj "dopunskoj"profesiji uspela da udje na prijem nepozvana. Ako je i od SNS mnogo je brate. Sramota. Ko je bre ta Maja Nikolic???

  • KrmeKrme Vreme: 21.12.2012 19:17h

    Pošto su nas Maje zaj. za smak sveta predlažem da svako u svojoj ulici poj. svoju komšinicu koja se zoev Maja- iz osvete.Ja se dobrovoljno javljam za ovu gore.

  • nedjo Vreme: 21.12.2012 19:55h

    jel ovo neka novogodisnja shala...

  • Bata Srećko Vreme: 21.12.2012 20:04h

    Kakav pikinezer!

  • milijana Vreme: 21.12.2012 21:01h

    misljenja sam da su ovo isuvise ozbiljne stvari, i volela bih da krajnja dijagnoza bude da je ova nizerazredna pevacica isuvise umislila i da je totalno prolupala, nego da je to slucaj sa nedaj boze drzavnim vrhom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP