Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PREDSEDNICU IZNERVIRALA RASPRAVA O MAJDANPEKU

Maji puk’o film, pa „pobegla“ iz Skupštine!

Autor: I. K. | 06.12.2014 - 17:04:00h | Komentara: 4

Predsednicu srpskog parlamenta Maju Gojković toliko je iznervirala polemika među poslanicima da je demonstrativno prekinula vođenje sednice i taj posao prepustila potpredsedniku Skupštine Igoru Bečiću.

„Jesam li vam rekla  da Majdanpek nije  na dnevnom redu“: Odbegla Maja

„Jesam li vam rekla da Majdanpek nije na dnevnom redu“: Odbegla Maja | Foto: FoNet Dragan Antonić

- Ja imam drugi dnevni red u odnosu na ovaj po kojem govore poslanici, ne slažem se s tim da poslanici mogu da razgovaraju o čemu hoće i kako hoće, i zato predlažem da sednicu vodi gospodin Bečić - poručila je ona i izašla iz sale.


Reakcija prve dame Skupštine Srbije usledila je nakon žučne polemike demokrate Borislava Stefanovića i naprednjaka Zorana Babića, koji su, umesto o dnevnom redu, poveli raspravu o stanju u Majdanpeku.
Međutim, ko je najviše naljutio predsednicu Gojković, nismo uspeli da saznamo, jer se ona nije javljala na telefon i preko svoje portparolke je poručila da ovaj događaj neće komentarisati. Stefanović i Babić sebe ne smatraju krivima, već upiru prstom jedan u drugoga.

- Žao mi je što je gospođa Gojković napustila zasedanje. Koliko mi je poznato, tako nešto se ranije nije događalo. Čudi me da je to uradila. Ne mislim da sam odgovoran za to, jer je Babić potezao priče koje nisu imale veze s dnevnim redom. Delovalo mi je da se predsednici ne sviđa ovakva skupština i da želi neku novu u kojoj sede samo pripadnici SNS-a i čitaju svoje sastave. Međutim, čak je i Maja bolja od Bečića, koji nije dozvoljavao nikakva pitanja, pa sam morao da progovorim na latinskom - ispričao nam je Stefanović svoju verziju događaja.

Babić, s druge strane, tvrdi za naš list da je Stefanović jedini odgovoran zbog ovakvog raspleta, jer se nije držao teme.

- Nikako ne mogu da prihvatim odgovornost, jer predsednica i ja nismo razmenili nijednu repliku. Zašto bi se ona ljutila na mene? Pričali smo posle svega, ali ne o ovome. Naravno da nije ljuta na mene. Ona je jedna trpeljiva žena koja dolazi iz sredine koja neguje različitost, ali na ovakvo nepoštovanje Skupštine morala je da reaguje, i to na pravi način - smatra Babić.

„Majo, meni je bilo  teže“: Aleksandar Antić

„Majo, meni je bilo teže“: Aleksandar Antić | Foto: foto youtube

Rasprava o hladnoći zapalila Gojkovićevu!


U raspravi koja je izazvala Maju Gojković na ovaj nesvakidašnji gest Babić je zagovarao tezu da DS pravi takvu atmosferu u društvu kao da je “pikado u njihovoj ruci, a da im je meta premijer Aleksandar Vučić”.
“Ovo su sibirski uslovi”, rekao je Babić, pokazujući fotografije polomljenih i zaleđenih dalekovoda kod Majdenpeka, i nastavio: “Stubovi dalekovoda su pali, a vi ste za jednu sekundu hteli da se to reši iz tople skupštinske sale.”
Na to je reagovao Stefanović koji mu je poručio da je, uz fotografije, trebalo da donese i uzorke leda.
“Trebalo je da donesete i led, da mi utvrdimo da je taj zlokobni led koji je u stvari bio namenjen Vučiću, pogodio Antića”, rekao je Stefanović, aludirajući na nezgodu u kojoj je ministra energetike u glavu udarila ledenica.

Poslednji komentari
  • Žmirka i cirka Vreme: 06.12.2014 07:38h

    Luda je ko struja.Stalno joj fali jedna faza (uzemljenje).

  • ana Vreme: 06.12.2014 17:15h

    za napustanje radnog mesta sledi AUTOMATSKI OTKAZ.Ocigledno je dokazala da je nesposobna za to radno mesto .Zamislite da se doktor iznervira u sred operacije i napusti pacijenta OTKAZ POD HITNO

  • pepeljuga Vreme: 06.12.2014 19:06h

    po ovoj preletačici u skupštini bi se trebale pričati bajke i uspavanke kako bi iznervirana preletačica bila zadovoljna?

  • Драгомир Vreme: 06.12.2014 20:04h

    Ја сам писао да за никакве паре не бих био прецедник скупштине ки Маја Гојковић!Да седим тамо и слушам 95 % глупости,е,вала утекао бих да ме вежу!А како сам ја србин може бити да сам рекао оно ,,како не бих био за никакве паре,, уместо Маје мало претерао?А,шта кажете?Да л' би одабио десет хиљада евра месечно плате. Мало би се нећкао и јеееедва бих невољно пристао.Е јесам мутивода .!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP