Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

IZBEGLI GAŠENJE

Majka pokojnog Dražena Petrovića dala svoju ušteđevinu za spas Cibone!

Autor: A.O. | 02.09.2014 - 23:25:00h | Komentara: 0

Cibona je izbegla gašenje, a za to je svakako najzaslužnija porodica najboljeg košarkaša u istoriji tog kluba, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Kk cibona

Cibona je uspela da se izvuče iz najteže situacije u svojoj istoriji i izbegne gašenje. Proslavljeni hrvatski klub uspeo je da se nagodi sa poverenicima i odblokira klupski račun i to najviše zahvaljujući porodici pokojnog Dražena Petrovića, koji je svojevremeno sa mnogo uspeha nosio dres “vukova”.

Dražen Petrović

Dražen Petrović

Njegov rođeni brat i takođe nekadašnji košarkaš, a sada trener, Aco Petrović, preuzeo je na sebe odgovornost da izvuče iz provalije hrvatskog giganta i nekadašnjeg šampiona Evrope i u tome je uspeo.
Ipak, veliku ulogu u spasavanju Cibosa imala je i njegova majka, Biserka, koja je dala svoju ušteđevinu kako bi se popravila finansijska situacija u klubu, a ovu informaciju je otkrio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Biserka Petrović

Biserka Petrović

- Otkriću vam jednu tajnu. Biserka Petrović i njen muž su takođe učestvovali u spašavanju Cibone sa svojom ušteđevinom koju su dali. Neću otkriti koliki je to bio iznos, a oni ako žele mogu da kažu – rekao je Bandić.
Podsetimo da je Cibone osvojila ABA ligu prošle sezone, ali da je zbog katastrofalne finansijske situacije odustala od Evrolige, pa je umesto nje poziv dobila Crvena zvezda, a u jednom trenutku se nalazila pred potpunim gašenjem. Mediji u zemlji naših zapadnih suseda pominju da je i jedan od ljudi koji su učestvovali finansijskoj pomoži “vukovima” bio Zdravko Mamić, prvi čovek Dinama.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP