Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

UBIJENI POLICAJAC SAHRANJEN U KARAKAJU

Majka Stana: Da je bar od njega dete ostalo

Autor: E. A. | 30.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Policajac Dragan Đurić (48), koji je ubijen u terorističkom napadu na policijsku stanicu u Zvorniku, sahranjen je juče uz najviše počasti na groblju u Karakaju kod Zvornika.

„Kako ću preživeti“: Majka Stana nad sinovljevim  kovčegom

„Kako ću preživeti“: Majka Stana nad sinovljevim kovčegom | Foto: Rade Jokić

Opelu ispred porodične kuće ubijenog policajca prisustvovao je i Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, koji je posetio njegovu majku i brata i izjavio saučešće. Počasnim strojem ispred porodične kuće, ubijenog Đurića ispratile su njegove kolege.


- Još mi rane nisu zarasle što su mi muža ubili, a sad mi ubiše i sina... Kako ću preživeti?... Nije se ni ženio. Da je makar dete ostalo, da se zabavim, lakše bi mi bilo... Ubiše ga - kroz suze priča Stana Đurić, majka ubijenog policajca.
Đurić je ubijen, a dvojica njegovih kolega su ranjena kada je u ponedeljak oko 19 sati Nerdin Ibrić upao u policijsku stanicu u Zvorniku i uz povike „Alahu ekber“ pucao iz vatrenog oružja.

Policajac Željko Gajić, koji je ranjen u napadu na policijsku stanicu u Zvorniku, juče je trebalo da bude pušten na kućno lečenje iz zvorničke bolnice, dok će Stevo Milovanović, drugi ranjeni policajac, biti zadržan na lečenju u Opštoj bolnici zbog težih povreda. U Republici Srpskoj i Federaciji BiH juče je bio dan žalosti.

Stefanović: 30 srpskih državljana u Siriji i Iraku


U zone oružanih sukoba u Siriji i Iraku otišlo je da se bori 30 državljana Srbije, od kojih su neki poveli i porodice, izjavio je juče Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova Srbije. On je otvarajući konferenciju o stranim terorističkim borcima, sprečavanju radikalizma i borbi protiv terorizma u regionu Balkana kazao i da je na tim ratištima poginulo 10 osoba iz Srbije. Ministar je naveo da je u Srbiji podneto osam krivičnih prijava protiv osoba koji su u vezi sa terorizmom.

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 30.04.2015 08:55h

    Bik ubica da nikad mira ne nadje!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP