Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

OBNOVLJENA OSNOVNA ŠKOLA KOJA JE STRADALA U POPLAVAMA U OBRENOVCU

Mali zakucavao sa đacima u „Jefimiji“

Autor: D. R. | 02.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali juče je otvorio obnovljenu Osnovnu školu „Jefimija“ u Obrenovcu, koja je oštećena tokom majskih poplava i korišćena je kao prihvatni centar. Škola je rekonstruisana sredstvima koje je donirala firma „Eko Srbija“ a.d. u iznosu od 6.000.000 dinara.

Gradonačelnik Siniša Mali je obišao i novoizgrađeni košarkaški teren, a društvo mu je pravila naša proslavljena košarkašica Nata

Gradonačelnik Siniša Mali je obišao i novoizgrađeni košarkaški teren, a društvo mu je pravila naša proslavljena košarkašica Nataša Kovačević | Foto: FoNet

Okrečena je celokupna unutrašnjost škole, zamenjen je parket u fiskulturnoj sali, a izgrađeno je i košarkaško igralište u školskom dvorištu.


Govoreći o školi „Jefimija“, Mali je rekao da je ponosan što škola izgleda odlično, posle mesec i po dana radova na renoviranju i da svi đaci, među kojima ima 115 prvaka, imaju neophodne uslove za rad.

„Ovo je najlepša škola u kojoj sam bio u Beogradu. Nema grafita, škrabotina po zidovima i nadam se da će tako i ostati“, napomenuo je Mali i istakao da će do 15. oktobra sve osnovne škole u Obrenovcu biti renovirane.
Gradonačelnik je obišao i novoizgrađeni košarkaški teren gde se oprobao u ubacivanju lopte u koš, a društvo mu je pravila naša proslavljena košarkašica Nataša Kovačević.

Ministarka sa đacima

Ministarka sa đacima

Bezbednost dece - prioritet


U Beogradu postoji 31 „crna tačka“, a u celoj Srbiji ukupno 291 na putevima u neposrednoj blizini škola, gde deca stradaju u saobraćajnim nesrećama. Problem tih „crnih tačkaka“ mora biti rešen, rekla je ministarka Zorana Mihajlović obilazeći novu saobraćajnu signalizaciju u zoni OŠ „Nikola Tesla“ u selu Skela kod Obrenovca čije je postavljanje koštalo oko 1,5 milion. „Najvažniji na ovom svetu je ljudski život, posebno dečji život, i sve dok ne bude taj bilans, kad su deca u pitanju, nula poginulih i nula povređenih, mi nećemo biti zadovoljni”, poručila je.

Poslednji komentari
  • Goksi Vreme: 02.09.2014 08:26h

    Moze li neki organ u ovoj drzavi da kazni ili zaustavi politicare na vlasti da prekinu da maze decu po glavi, da im kupuju igracke i laptopove, a da sve to beleze kamere televizija sa nacionalnom frekvencijom? Najostrije kazniti one koji koriste decu u politicku promociju!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP