Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

NASILJE

Maloletnik nožem napao petoro ljudi, među kojima i dva policajca!

Autor: Tanjug | 04.03.2013 - 11:58:00h | Komentara: 1

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšen maloletni mladić iz Ćuprije za koga se sumnja da je, ispred ugostiteljskog objekta "Koliba" u selu Mijatovac, opština Ćuprija, nožem povredio pet osoba, među kojima su i dva policajca.

"Osumnjičeni je odmah priveden istaržnom sudiji Višeg suda u Jagodini, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju i njemu je određen pritvor do 30 dana", navodi se u saopštenju.

dd

Maloletnik učinio teško ubistvo u pokušaju | Foto: Shutterstock (ilustracija)

U tuči, koja se dogodila juče oko 4 sata, tri osobe su zadobile teške telesne povrede, a dve lake i svi povređeni su smešteni u Opštu bolnicu u Ćupriju i "svima je zdaravstveno stanje stabilno".
U saopštenju policije se ističe da je osumnjičeni "najpre oštrim predmetom povredio M.J (23), a potom i B.J (25) u predelu desnog plućnog krila i rebara".
"Na mestu događaja su se u to vreme nalazila dva pripadnika Policijske stanice u Ćupriji u civilu, van službe. Oni su se, profesionalno postupajući, glasno legitimisali i pozvali napadača da preda predmet kojim je naneo povrede dvojici mladića.
"Napadač se oglušio o poziv i istim predmetom napao policijske službenike i jednom od njih zadao više udaraca i uboda u lice, nanoseći mu tešku telesnu povredu opasnu po život. Drugi policajac je zadobio laku povredu butine", piše u saopštenju.
Nakon napada na policijske službenike, napadač je zadao i jednu ubodnu ranu u leđa S.S (26) koji je takođe bio ispred lokala, i nakon toga beži svojim vozilom.
Intenzivnim radom, policija je identifikovala napadača i privela istražnom sudiji.
Policija je uhapsila i odredila meru zadržavanja do 48 sati i još dvema osobama "za koje postoji osnovana sumnja da su izvršili krivično delo učestovanja u tuči".
Jedna od njih se sumnjiči da je počinila "krivično delo pomaganja izvršiocu nakon izvršenja krivično dela, jer se sumnja da je sakrila predmet izvršenja krivično dela", piše u saopštenju.
Poslednji komentari
  • Prokleta droga Vreme: 04.03.2013 16:29h

    Prokleta droga ili drugipsihicki poremecaji - to su p[osledice nebrige za mlade u porodici, skoli, drustvu, medijima..Mi matori smo uzrok.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP