Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

MISTERIJA NESTANKA MINE MILENKOVIĆ (21) JOŠ NIJE REŠENA

Manekenka nije bila drogirana

Autor: B. Jelovac - A. Dimitrovska | 27.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Manekenka Mina Milenković (21), koja je u prošlu subotu nestala kod splavova na Savskom keju i posle 39 sati pronađena u Resniku dezorjentisana, bosa i raščupana, ni juče nije saslušana u beogradskoj policiji jer je još uvek u teškom psihičkom stanju na lečenju u jednoj beogradskoj klinici.

Policija još  uvek sastavlja  mozaik njenog  kretanja na osnovu mobilnog telefona

Policija još uvek sastavlja mozaik njenog kretanja na osnovu mobilnog telefona

Toksikološki nalazi su pokazali da ipak nije bila drogirana, a policija još uvek sastavlja mozaik njenog kretanja, na osnovu mobilnog telefona.
Milenkovićka se u subotu na splavu “River”, sa čijim se suvlasnikom Aleksandrom Ć. (32) zabavljala i nedavno raskinula, posvađala sa njim, pijana pravila nered, nakon čega je izjurila napolje, oštetila svojim “puntom” nekoliko automobila i otrčala pešice.

Policija proverava listing razgovora


U istrazi o nestanku Milenkovićeve policija za sada proverava listing poziva sa njenog mobilnog telefona, koji je u subotu oko 10 sati bio nedostupan i samo na pola sata uključen oko 19 sati, da bi se potom ponovo isključio. Takođe, proverava se njeno kretanje praćenjem mobilnog telefona uz pomoć baznih stanica, kao i njena komunikacija putem “fejsbuka”.

Iako je prijateljica Angelina pokušala da je sustigne, nije uspela, i Mini se od Starog sajmišta izgubio svaki trag, zbog čega su za njom organizovali potragu putem društvenih mreža, a porodica je i prijavila nestanak. Poslednje što su od nje čuli bila je poruka koju je navodno Aleksandru poslala: “Volim te više od sebe! Idem negde daleko gde me više nikada nećeš videti”.
Obrt je usledio kada se devojka pojavila potpuno dezorjentisana u Resniku, gde je pronašla jedna meštanka. Devojka je na Urgentnom centru nerazgovetno i kontradiktorno ispričala da su je dva muškarca otela, zatvorila u stan u Zemunu i silovala tokom ta skoro dva dana. Međutim, ginekološki pregledi su pokazali da silovanja nije bilo.

Čekamo snimke kamera: Zoran Panoševac

Čekamo snimke kamera: Zoran Panoševac | Foto: Dejan Grujić

Devojka je tada rekla da zapravo i ne zna da li su je seksualno napastvovali niti može da ih opiše jer su je drogirali. Toksikološki nalazi, međutim, takođe su pokazali suprotno, a i priča o otmici je, kako saznajemo, po dosadašnjim rezultatima istrage pala u vodu. Nezvanične informacije da se tokom nestanka zapravo sve vreme nalazila kod izvesne drugarice u stanu koji se nalazi upravo u ulici Prvoboraca, gde je Mina i nađena u nedelju, takođe juče nismo uspeli da potvrdimo. Ona je po rečima njene porodice i dalje u teškom psihičkom stanju, a njeni bližnji, kako kažu, čekaju rezultate policijske istrage.

- Mi još uvek čekamo snimke sa sigurnosnih kamera na ulazu u “River” i za sada ni sami ne znamo šta se sa njom događalo. Očekujemo da ćemo danas ili sutra znati nešto više o tome šta se zapravo dogodilo - kaže Minin očuh Zoran Punoševac, poznati kruševački advokat, za “Alo!” napominjući da je porodica šokirana neistinama koje su se pojavljivale u javnosti.

Saslušan Minin bivši


U poodnevnim satima u beogradskoj policiji u sklopu istrage juče je iskaz dao i Aleksandar Ć., Minin bivši dečko. On je, međutim, i juče ostao dosledan u tome da neće davati nikakve izjave za medije u vezi sa celim slučajem.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP