Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DEMANTI

Marijan Rističević: Notorna laž je da sam plaćan 3000 evra mesečno!

Autor: Ekipa Alo! | 16.12.2013 - 12:38:00h | Komentara: 3

- Pozivam Republičku direkciju za robne rezerve da potvrdi da ja Marjan Rističević nisam plaćen 3.000 evra mesečno jer nikada se kao Marjan Rističević i ni u jednom dokumentu kod robnih rezervi ne vodim niti pominjem. Zahtevam i od Direkcije da demantuje navedene podatke jer ću u protivnom istinu morati da tražim pred sudom - tvrdi narodni poslanik i predsednik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević.

Marjan Rističević i njegova supruga Javorka

Marjan Rističević i njegova supruga Javorka | Foto: Zoran Lončarević

Juče je objavljeno da su narodni poslanik Marjan Rističević i njegova supruga Javorka falsifikovali dokumenta na osnovu kojih su dobili pravo da uskladište kukuruz iz robnih rezervi, za šta su plaćani oko 3.000 evra mesečno. Iako je kontrolom utvrđeno da kukuruz nije pravilno uskladišten, Rističevići odbijaju da ga vrate državi. Protiv „Rističević Company“ podneta je krivična prijava, a policija je počela istragu.

- Ja nisam vlasnik nijedne kompanije i to može da se proveri u Agenciji za privredne registre. Nikada nisam bio ni u kakvim poslovnim odnosima sa Republičkom direkcijom za robne rezerve i insistiram da taj podatak potvrdi i Direkcija - kaže Rističević i dodaje da što se tiče firme njegove supruge tiče, to treba proveriti sa njom.

- Mislite da je moja supruga predmet-stvar koja nema nikakva prava pa ni pravo na posao. Njoj prepuštam da o sebi i svojoj firmi sama odluči - kaže Rsitičević.

Poslednji komentari
  • Kole Vreme: 16.12.2013 14:09h

    Otvorio firmu na ženu, pa se sad vadi da to nema veze s njim. Već mu je žena popila jednu ozbiljnu krivičnu prijavu, sad će i drugu. Njega baš briga. Koji lik.

  • cove Vreme: 16.12.2013 14:29h

    E marijane tvom bezobrazluku se ne nazire kraj. Ti si cist, a zena evrice nosi ko zna kome.I jos bi, LJAKSE, da tuzi, Naravno da i tu odvali od drzave malo parica. Sta reci, sramota. Ko zna koliko jos ovakvih lopina sedi u skupstinskim klupama?

  • momazver Vreme: 16.12.2013 18:00h

    E Marjane, majke ti..pa zar ne primecujes da DOK TO GOVORIS, da ti se skracuju noge i raste nos...Ti kao covek,seljak,domacin..KAO neznas sta ti zena radi...e u ocin i takav covek,seljak i domacin i zena koja muzu radi iza ledja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP