Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

PRODUCENT "NEMOGUĆE MISIJE" ZA JUTARNJI LIST

Marković: Svet je čuo
za Dačića zahvaljujući nama!

Autor: Ekipa Alo! | 02.02.2013 - 23:21:00h | Komentara: 7

Producent "Nemoguće misije" Goran Marković, koji stoji iza skandala sa premijerom Dačićem i voditeljkom bez gaćica, dao je intervju za hrvatski "Jutarnji list". Marković je istakao da ovo nije prva epizoda "Nemoguće misije" čije je emitovanje zabranjeno.

Nemoguća misija sa Dačićem

Goran Marković sa premijerom Srbije

- Dosad su zabranjene tri emisije: jedna s poznatom novinarkom Brankicom Stanković, autorkom emisije "Insajder" na B92, druga s pevačem Harijem Mata Harijem i treća s Isidorom Bjelicom. U skorije vrijeme to se ne događa, pažljivo pregledamo emisiju i učesnici je odobre - rekao je Marković za "Jutarnji list".

Producent je objasnio da cilj emisije nije ismevanje poznatih ličnosti, već kritikovanje društvenih anomalija.
- Svašta sam priređivao. Borisa Novkovića smo ubedili da je autom udario čoveka i ubio ga, a sutradan mu je došao na sahranu. Kada je shvatio da to nije istina, bio je oduševljen - naveo je primer Marković.
Prema njegovim rečima, Dačić je prvo rekao da se ne ljuti, a kasnije su savetnici premijera izjavili da je to "sramota za njega i ruglo za Srbiju".
Producent je istakao da je premijer, zahvaljujući "Nemogućoj misiji", postao poznat širom sveta i dobio poene na Balkanu:
- Dopustite da vam postavim pitanje: Zna li trenutno iko u svetu kako se zove premijer Hrvatske? Evo, ja ne znam. Ali ne znam ko sad u Europi ne zna kako se zove premijer Srbije. Mislim da je samo Berluskoni bio poznatiji. Za Dačića je to plus. Barem na Balkanu, premijer je dobio dosta poena.
Marković je dodao da bi njegova ekipa lako prevarila i hrvatskog premijera, kada bi imali prilike da dođu u Hrvatsku na mesec dana.
Poslednji komentari
  • bakicaaa Vreme: 03.02.2013 07:59h

    ...e,pa sumnjam da bi se ovako obučena novinarka uopće mogla pojaviti pred bilo kojim sugovornikom,a kamo li premijerom... ...pa ona je i bez pokazivanja međunožja gotovo gola... ...ovo ostalo neću ni spomenuti...sve u svemu vulgarno i jako ružno... ...za razliku od Dačića,koji je bio i više nego korektan,ovoj bi u Hrvatskoj letila glava za sva vremena...

  • drLaki Vreme: 03.02.2013 09:29h

    Svet je cuo i za koferce, ali je ovo novije.

  • petra Vreme: 03.02.2013 11:21h

    Samo ostavka ..ko se muva po kafanama tako i strada ...Sps u aut.

  • Бранислав Vreme: 03.02.2013 11:50h

    Кретенизам од стране аутора емисије. ПС: Овог малог дебелог са слике познајем, али ко је овај велики дебели анонимац са слике???

  • DraganSD Vreme: 03.02.2013 11:53h

    Ovaj događaj je velika sramota i za građane Srbije i za Srbiju u svetu, posebno zbog toga što je u svemu tome učestvovao premijer. Odgovornost svakako treba da snose članovi njegovog kabineta. I, vrlo je bitno za državu Srbiju, da se prema ovom događaju odrede i druge stranke koje su u Vladi, ali i u skupštini. I na kraju, postavlja se pitanje gde je odgovornost medija. Zar ona nije izostala!?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP