Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Aktuelno

DRAGICA PODELILA PAKETIĆE

„Maslinastozelena, to me podsjeća...”

Autor: M. K. | 24.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

„Maslinastozelena, to me podsjeća onda kad sam bio vojnik kako si me voljela“, reči su pesme koju peva Zdravko Čolić, a koju je, gotovo smo sigurni, prekjuče pevušio i predsednik Srbije Tomislav Nikolić kada je video kako mu se skockala supruga. Naime, prva dama Srbije Dragica Nikolić na dodeli dečjih paketića u Novoj Crnji, maltene od glave do pete bila je u garderobi zelene boje.

Obradovala mališane: Dragica podelila paketiće

Obradovala mališane: Dragica podelila paketiće

Maslinastozelenu, neki bi rekli, tog dana nije tek tako, slučajno odabrala Dragica Nikolić, posebno ako se zna da je 22. decembar bio Dan nekadašnje Jugoslovenske narodne armije. Dragica je na dodelu paketića došla u maslinastozelenoj haljini, preko koje je imala elegantni čipkani blejzer iste boje, a preko kaput takozvane pistaći zelene.


Inače, interesantno je da su maslinastozelene i vojska obeležile početak veze predsednika nam države i njegove drage. Naime, Tomislav i Dragica počeli da se zabavljaju dan pred njegov odlazak u vojsku. Iako su se zabavljali samo 24 sata, Dragica je čekala Tomu godinu dana da se vrati iz vojske.

Iako u zrelim godinama Dragica ne beži ni od smelih boja u odevanju. Tako smo je pre izvesnog vremena videli u zlatnom mantilu, u kojem je dominirala na prijemu Ambasade Ujedinjenih Arapskih Emirata. Naime, supruga predsednika je bukvalno sijala u mantilu, a tom odevnom kombinacijom je, kako je „Alo!“ već pisao, vidno odudarala od ostalih, i to svedeno odevenih gostiju. Prva dama je svojim zlatnošljaštećim mantilom tada ostavila u senci predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković, kao i ministarke Snežanu Bogosavljević Bošković i Kori Udovički.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP